joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Locuri în cămin, masă și diferite burse pentru studenții Universității „Aurel Vlaicu”

  de - | 20 iulie 2017, 5:26 PM | Educaţie

  0

  Fie că sunt în anul I sau în ani terminali, studenţii Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad pot beneficia de locuri în cămin, servicii de masă, burse de studiu, burse sociale, burse speciale UAV.
  „De asemenea, pentru studenţii înmatriculaţi cel puţin în anul II, există bursele Erasmus prin care ei pot studia în universităţi din Europa. În acest moment UAV are colaborări cu 50 universităţi din ţările Uniunii Europene dar şi din afara UE. Notele obţinute la universităţile partenere sunt recunoscute în universitatea noastră, ceea ce reprezintă un avantaj pentru studenţi. În plus, toţi beneficiarii programului Erasmus primesc burse pentru perioada în care sunt la studii în oricare dintre universităţile partenere” a precizat prorectorul UAV, conf.univ.dr. Teodor Cilan.
  În ceea ce priveşte locurile în cămin sunt disponibile pentru studenţi 462 de locuri, din care 180 de locuri sunt în noul cămin al UAV. Preţurile sunt între 170 lei şi 250 lei pe lună, sumă în care sunt incluse şi 10 meniuri de prânz.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.