vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Locuitorii cartierului Gai „gândesc verde” și invită arădenii la plantat de copaci

  de Special Arad | 2 decembrie 2021, 9:58 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Sâmbătă, 4 decembrie, începând cu ora 9, arădenii sunt așteptați cu mic, cu mare, la o acțiune simplă, dar de bază în viața oricărui om: plantarea unui copac.

  Asociația Gai Cartierul Nostru v-a obișnuit cu acțiuni civice care aduc bine comunității. Cu aceeași dorință de a lăsa ceva trainic în urmă s-a născut și proiectul „Gândim Verde”, prin care membrii asociației își propun să planteze 400 de copaci pe cea mai circulată stradă din municipiu, cunoscută drept „centura Gai”.

  „Dorim să mulțumim oamenilor implicați care au contribuit prin donații la achiziționarea puieților. Recunoștința față de ei va lua forma unei plăcuțe cu numele și prenumele acestora, plăcuță care va fi atașată fiecărui copac. Ținem să adresăm mulțumiri și domnului Florin Mariș, directorul Gospodăriei Comunale Arad, pentru buna colaborare, pentru sfaturile bune și de asemenea pentru pregătirea terenului în vederea plantării.

  Iar pentru că acest proiect este gândit pentru generațiile care vin, ne-ar face mare plăcere să ni se alăture cât mai mulți arădeni, indiferent de zona în care locuiesc. Prezența copiilor va fi mult apreciată, plantarea putând fi un mijloc frumos de a-i învăța pe cei mici să prețuiască natura. Vă așteptăm lângă noi!”, a declarat Cristian Hebristean, membru în Consiliul Director al AGCN.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.