sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Locatarii din Vlaicu acuză Compania de Apă că a ignorat un an o țeavă spartă

  de Raluca Medeleanu | 14 februarie 2023, 5:45 PM | Știri Arad | Telefonul cititorului

  1

  Prezentăm de această dată la rubrica „Telefonul Cititorului” nemulțumirile unor locatari din zona Vlaicu, de pe strada Oborului, care susțin că de un an de zile au solicitat de mai multe ori intervenția Companiei de Apă pentru repararea unei țevi care s-a spart și din care se scurge apă pe carosabil. Compania de Apă a negat însă că problema a fost semnalată cu atât timp în urmă.

  „Am găsit un «izvor tămăduitor» pentru facturile arădenilor. «Izvorul» se află pe str.Oborului, nr.2 C, în spatele blocului X42, cartier Vlaicu”, ne-a spus mai în glumă un cititor. „De un an de zile izvorăște din conducta de apă, s-au făcut reclamații la Apă Canal, dar au venit, au constatat avaria și au plecat, deoarece erau mașini parcate. I-am rugat să semnalizeze zona, ca să nu mai parcheze, dar degeaba. Știu că nu-i un subiect foarte important pentru dumneavoastră, dar poate totuși trezește interesul cuiva de la ziar”, ne-a transmis A.S., care locuiește în zonă.

  Subiectul însă ne-a părut important, așa cum ne par toate atunci când vine vorba de problemele cu care se confruntă locuitorii orașului, care se plâng că sunt ignorați de autorități. Mesajul cititorului l-am primit la sfârșitul săptămânii trecute. Chiar atunci am contactat și Compania de Apă care ne-a spus că va reveni cu informații despre avarie.

  Compania de Apă: sesizarea s-a făcut sâmbătă

  Astăzi, am fost informați că muncitorii au mers la fața locului și au rezolvat problema, însă reprezentanții Companiei de Apă nu ne-au recunoscut că este vorba de o avarie veche, ci ne-au informat că a fost înregistrată o sesizare la companie sâmbătă.

  „S-a primit sesizarea sâmbătă, 11 februarie 2023, pe email. La adresa menționată de dvs., str. Oborului, nr. 2 C, s-a intervenit pentru remedierea unei avarii la un branșament. Intervenția a avut loc după evaluarea cu responsabilitate a tipului de avarie și a gravității acesteia”, ne-a transmis Compania de Apă.

  În concluzie, sesizăm cu părere de rău că nu este pentru prima dată când instituțiile responsabile cu diferite probleme în oraș iau atitudine doar în urma unui apel din partea presei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Acesti indivizi de la CA Arad, trateaza doleantele abonatilor lor ca pe un lucru demn de dispret…..faceti o ancheta la Ineu sa vedeti cate plangeri au ineuanii, care continua sa se aprovizioneze cu apa de la o arteziana din Moroda, intrucat apa de la Ineu nu poate fi bauta! Noul sef al CEntrului de Apa-Canalizare de la Ineu, este un lacatus (Iftene Nicolae), fara pregatire de specialitate (maistru hidro cu vechime, subinginer sau inginer)! Individul asta stie doar sa spuna *NU* la toate doleantele ineuanilor, fiind de o obraznicie si nesimtire fara seaman! Daca spuneti cand veniti la Primarie, ne vom aduna ca sa va spunem! Aceasta CA Arad nu s-a constituit sa rezolve doleantele cetatenilor ci ca sa ia taxe mari, pentru a tine in serviciu elefantii politici PNL, demisi din varii motive (incompatibilitate ANI, cazuri penale sau demisi din diferite motive, toti cu salarii mari pe pielea locuitorilor judetului!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.