miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Loc de reculegere în amintirea Regelui Mihai la Arad

  de Raluca Medeleanu | 14 decembrie 2017, 9:58 PM | Știri Arad

  6

  În fața Palatului Administrativ și-a făcut apariția, joi seara, un cadran din lemn pe care s-a montat imaginea Regelul Mihai I al României, cu scopul de a crea un loc de reculegere pentru cei care doresc să-și aducă omagiile regretatului suveran.

  Gestul a fost făcut de către Liga Scriitorilor – filiala Arad, împreună cu Asociația „Pro Urbe”. Președintele Ligii Scriitorilor din Arad, Lucia Bibarț, a postat pe facebook următorul mesaj:

  „Începând din seara aceasta, dragi arădeni, avem si noi un loc de reculegere pentru Regele nostru, Mihai I , al României.Pe platoul din fața Primăriei.
  Grație Ligii Scriitorilor arădeni și Asociației „Pro Urbe”, putem să ne închinăm Regelui, să- l omagiem, să- i aprindem lumânări, dar mai ales să- l rugăm să ne ierte!
  Majestate, protejează- ne, nu ne uita.
  Nici noi nu te vom uita niciodată!Cum am putea?!”

  Începând din seara aceasta, dragi arădeni, avem si noi un loc de reculegere pentru Regele nostru, Mihai I , al Româ…

  Posted by Lucia Bibarţ on Thursday, December 14, 2017

  *** Menționăm că cei care doresc să aprindă o candelă în amintirea Regelui, o pot face și la sediul Asociației „Amicii Regelui Mihai” Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. La fel ca si de obicei tovarasul din fruntea primariei nu poate sa aibe un comportament normal de cinste din nou calca toata istoria in picioare si nu misca un deget.
   IARTANE MAJESTATE CA NU STIM CE FACEM IN SPECIAL CONDUCATORI PE CARE II ALEGEM!
   Dar de aceia tara este in situatia data ca este condusa de oameni inculti si fara demnitate .

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.