Loc de muncă și la Arad. O companie de telefonie mobilă face angajări în mai multe orașe din ţară. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

  de - | 25 martie 2016, 10:51 AM | Știri Arad | Topic special

  3

  Oferta de muncă la Vodafone include locuri de muncă la Bucureşti, Cluj, Arad, Timişoara, Bistriţa, Piteşti. Iată ce profiluri profesionale caută angajatorii pentru posturile ofertate.

  Vodafone angajează consultanţi de vânzări la Arad.

  Candidatul ideal

  „Ce căutam la tine?
  • Liceul absolvit (Facultatea terminata reprezinta avantaj)
  • Foarte bune abilitati de comunicare interpersonala
  • Engleza nivel mediu
  • Bune abilitati de lucru cu calculatorul: Word, Excel, Power Point, e-mail
  • Atitudine pozitiva si orientata catre client
  Asadar, nu ai nevoie de experienţă in vanzari, ci de o atitudine pozitivă, de dorinţa de a învăţa, de nevoia de a fi la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie și de a-ţi dezvolta aptitudini de vânzare recunoscute la nivel naţional, Vodafone fiind o adevărată şcoală de vânzări”, anunță compania pe eJobs.

  Detalii găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

  De asemenea, Vodafone angajează consultanţi vânzări şi la Timişoara. Detalii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.

   

  Vodafone angajează consultanţi vânzări şi la Cluj. Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

  Vodafone angajează un manager de magazin la Bucureşti.
  Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin doi ani experienţă în retail, cel puţin un an experienţă în coordonare, bune abilităţi de vânzare şi negociere, capacitatea de a gestiona conflicte, cunoştinţe medii de engleză, ştii să operezi un PC.
  Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

  Tot la Bucureşti, Vodafone angajează pe postul de analist rapoarte distribuţie m-pesa.
  Candidatul ideal pentru acest post a absolvit facultatea, are foarte bune abilităţi de analiză şi sinteză, abilităţi avansate de lucru în Microsoft Excel, Access, Microsoft Word şi Microsoft Power Point, cunoştinţe avansate de Access sau SAS, minimum doi ani experienţă în vânzări, FMCG sau telecom. Candidatul potrivit pentru acest post are foarte bune abilităţi de planificare şi organizare, de comunicare, e atent la detalii şi gândire analitică.
  Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.

  Vodafone angajează consultanţi vânzări şi la Piteşti.
  Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit liceul, are cunoştinţe medii de engleză, ştie să opereze un PC, are foarte bune abilităţi de comunicare interpersonală.
  Detalii găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.

  Vodafone mai angajează un consultant vânzări la Bistriţa. Detalii complete găsiţi în linkul care poate fi accesat aici.

  Sursa: eJobsRomânia TV

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. La Vodafone lângă SegafredoCafe, șefii de magazin exploatează angajații in mod ilegal, in sensul ca le solicita sa stea ore in șir peste program, fără sa le plateasca orele suplimentare. Au fost angajați care au sesizat ITM si deși au fost sancționați, continua sa-si bată joc de angajați, crezând ca e moșia lor. Comportament tipic românesc! Oare Vodafone Romania are cunoștința despre aceste aspecte??

   +10 voturi
   +1
   -1
  2. Nu doar la Vodafone Romania se practica exploatarea angajatului de catre cei cu functii de conducere si beneficii cat 14-15 angajati la un loc. (fara sa mai socotim masina si carburant gratuit, chirie asigurata, bonusuri de sfarsit de an, bonusuri pentru savinguri – adica economii facute din banii angajatilor, laptop si telefon mobil numai sunt demult avantaje, dar hai, le trecem)
   Iar daca e si patron, nu doar “sef”, te-ai scos: iti poti primi salarul (la lungi si multiple rugaminti catre el) in marunti si in rate pentru ca deh, sa te bucuri ca ai un loc de munca.
   Halal, sictir si alte blagosloviri.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.