Liviu Dragnea, flancat de bodyguarzi interlopi la ieșirea de la ÎCCJ. Un jurnalist a fost agresat (Video)

  de Special Arad | 3 October 2017, 11:35 PM | Naţional

  0

  Imagini incredibile au fost surprinse marți, atunci când președintele Camerei Deputaților și totodată al PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat la Înalta Curte de Casație și Justiție, acolo unde a avut loc procesul în care acesta este judecat pentru instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soție și de mai mulți foști angajați ai DGASPC Teleorman.

  Înainte de intrarea în sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, Dragnea a fost întâmpinat cu cătușe de câteva persoane. Totodată, persoanele respective i-au transmis și câteva mesaje liderului PSD, mesaje precum „infractorule” sau „la pușcărie, hoțule”. Liviu Dragnea a refuzat însă să facă vreo declarație reporterilor prezenți.

  22089709_1649514248434852_6994934013263685150_n

  Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

  La ieșirea de la Înalta Curte de Casație și Justiție lucrurile s-au schimbat. Liviu Dragnea a fost așteptat pe holurile instituției de către secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, acesta fiind însoțit de mai mulți indivizi. După ieșirea din sediul ÎCCJ, Liviu Dragnea a fost flancat de către respectivii bărbați care s-au comportat exact ca niște bodyguarzi, făcându-i loc liderului PSD printre jurnaliștii prezenți și chiar bruscându-i pe unii dintre aceștia.

  Video: jurnalistul Mălin Bot

  Potrivit jurnaliștilor aflați la fața locului, dar și a mai multor utilizatori ai rețelelor de socializare care au urmărit imaginile, interlopii fac parte din clanul Duduienilor.

  Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.