LIVE: FC Argeș – UTA. Scor final: 0-0. „Bătrâna Doamnă” obține un punct pe terenul unei contracandidate la promovare

  de Lucian Dănilă | 9 November 2019, 2:46 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Gyuszi Balint recurge la rotația jucătorilor, așa cum a spus și înainte de meciul câștigat pe teren propriu cu Viitorul Pandurii. Astfel, după remiza de la Cluj, cu Universitatea, scor 1-1, tehnicianul echipei arădene a recurs la câteva schimbări în formula de start.

  Cipri Rus este suspendat pentru acest meci, astfel că titular în atacul „Bătrânei Doamne” este astăzi Alex Ioniță, care va face cuplu cu Buhăcianu. O modificare importantă o putem vedea și în defensivă, acolo unde Șeroni i-a luat locul lui Florin Ilie. Este primul meci pe care Ilie îl începe pe bancă în acest campionat. În linia mediană, Oroian îi ia locul lui Bustea, rămas și el pe bancă. Tot rezerve sunt și brazilianul Lorenzi, incomplet refăcut după problemele musculare apărute înainte de meciul cu „U”, dar și Miculescu.

  Așa cum se poate vedea, Balint începe cu trei jucători Under 19 în formula de start: Andrei Rus, Oroian și Hrezdac.

  Ionuț Badea, antrenorul formației din Pitești, i-a inclus ca titulari pe Nini Popescu, Blejdea sau Șerban, dar și pe fostul internațional Prepeliță. Surprinde, poate, faptul că Buhăescu și Năstăsie sunt rezerve.

  FC Argeș: Ducan – Tofan, Turda, Șerbănică, Mușat, Nini Popescu, Moihedja, Prepeliță, Matiș (73 Dănescu), Blejdea (66 Buhăescu), Șerban (77 Năstăsie).

  Rezerve: Agachi – Dănescu, Buhăescu, Grecu, Năstăsie, Motroc, Panait.

  Antrenor: Ionuț Badea.

  UTA: Iacob – Andrei Rus, Melinte, Șeroni (38 Florin Ilie), Tomozei – Oroian (66 Miculescu), Moise, Hrezdac, Ursu (79 Bustea) – Buhăcianu, Ioniță.

  Rezerve: Bolboașă – Deta, Florin Ilie, Salka, Lorenzi, Bustea, Miculescu.

  Antrenor: Gyuszi Balint.

  Arbitri: Sorin Costreie (Buftea) – Ferencz Tunyogi (Zalău), Cosmin Bojan (Tg. Mureș).

  Observatori: Horațiu Stănescu (Craiova), Lucian Măiereanu (Brașov)

  Ora 15: Moment de reculegere în memoria fostului fotbalist și antrenor al echipei FC Argeș, Constantin Cârstea. Au trecut zece ani de la decesul acestuia.

  FC Argeș vine după o serie de cinci meciuri fără înfrângere. UTA nu a mai pierdut din etapa a 4-a, 1-2 cu Ripensia, singura înfrângere a echipei arădene până în acest moment al campionatului.

  Min. 1: A început partida. Sunt aproximativ 1.000 de spectatori, iar gazonul arată foarte bine.

  Min. 4: primul corner pentru FC Argeș. Execută Mușat dar Șeroni a îndepărtat pericolul.

  Min. 8: lovitură liberă pentru FC Argeș de la 30 de metri lateral dreapta. Nini Popescu a centrat dar Turda nu a ajuns la minge în poziție destul de periculoasă pentru poarta lui Iacob.

  Min. 11: Blejdea are prima ocazie mare a meciului. A pătruns în careu în partea stânga a direcției sale de atac, dar din unghi a trimis în piciorul lui Iacob.

  Min. 12: Hrezdac s-a accidentat la picioarul stâng și are nevoie de îngrijiri medicale.

  Min. 17: Andrei Rus primește primul cartonaș galben al meciului după un fault asupra lui Mușat.

  Min 21: Lovitură liberă pentru UTA dintr-o zonă laterală, pentru picioarul drept al lui Moise. Execută Romario Moise puțin peste vinclul porții lui Răzvan Ducan. A fost prima ocazie pentru UTA.

  După 15 minute în care FC Argeș a controlat jocul, fără a-și creea însă decât o ocazie periculoasă, UTA a echilibrat partida din punct de vedere al posesiei.

  Min. 28. Cartonaș galben pentru Prepeliță după un fault la Hrezdac. Lovitură liberă din zonă centrală de la 28 de metri pe care o va executa Moise.

  Min 30: Lovitura liberă executată de Moise a fost respinsă de sub transversală de Ducan

  Min 30: Două mari ocazii pentru UTA. După cornerul executat de Moise, mingea ajunge la Oroian care a tras de la 16 metri cu stângul, pe jos, la colțul lung, dar Ducan a respins în corner. Din nou a executat Moise, mingea a ajuns în 6 metri la Melinte care a reluat cu latul în brațele lui Ducan.

  Min. 37: Oroian are o pătrundere personală după ce a trecut de doi adversari și de la limita careului a căutat colțul lung, dar șutul său a fost oprit cu spatele de Turda.

  Min. 38: Șeroni acuză o accidentare la gambă și părăsește terenul. În locul său a intrat Florin Ilie. 

  Min. 44: Turda a intervenit in extremis la o pasă a lui Oroian care îl putea lăsa singur cu portarul pe Ursu. Turda s-a accidentat la gleznă și nu este exclus ca la pauză să rămână la vestiare.

  Min. 45: Corner pentru FC Argeș, dar Turda a comis un fault în atac la duelul cu Ioniță.

  Pauză la Pitești, FC Argeș și UTA sunt la egalitate, 0-0.

  Minutul 46: A început repriza a doua. Lovitură liberă pentru Argeș, mingea a fost trimisă în careu de unde Blejdea a reluat cu capul pe lângă poarta lui Iacob.

  Min. 51: Melinte a executat o lovitură liberă din propria jumătate, a trimis direct pe poartă, dar mingea a trecut peste.

  Min. 53: Buhăcianu vede cartonaș galben pentru că i-a cerut arbitrului sancționarea lui Prepeliță. Mijlocașul argeșean a comis un fault la mijlocul terenului și dacă era avertizat urma automat eliminarea sa.

  Min. 56: Atac prelungit al arădenilor dar șutul lui Oroian este prea încet pentru a-i pune probleme lui Ducan

  Min. 59: lovitură liberă pentru Argeș, lateral dreapta, după un fault al lui Ilie la Matiș. Mușat a executat și arădenii au respins în corner.

  Min. 66: Buhăescu intră în locul lui Blejdea, iar Miculescu în locul lui Oroian

  Min. 67: Argeșenii au un atac prelungit în careul echipei UTA, dar Buhăescu a luftat din poziție bună

  Min. 68: Tofan intervine în fața lui Ursu în propriul careu, după care pleacă solitar pe contraatac însă s-a oprit la Tomozei.

  Min. 69: Ursu primește în careul advers de la Moise dar preia greșit și mingea merge în afara spațiului de joc.

  Min. 70: Nici Popescu profită de o greșeală a lui Florin Ilie, pătrunde în careu, îl evită pe Melinte și trage puțin pe lângă poarta lui Iacob. Cea mai mare ocazie a reprizei secunde. Nini Popescu îl putea lăsa singur cu portarul pe Buhăescu dacă era mai altruist.

  Min. 73: Dănescu intră în locul lui Matiș

  Min. 77: Iese Șerban și intră Ionuț Năstăsie

  Min. 78: Tofan părăsește terenul pe targă. Dacă nu își revine, Argeșul va juca în inferioritate până la final.

  Miculescu centrează în careu, dar puțin peste Buhăcianu.

  Min. 79: Bustea intră în locul lui Ursu. Tofan a reintrat pe teren, dar șchiopătează.

  Min. 85: lovitură liberă pentru UTA din marginea careului, lateral stânga. Execută Romario Moise  și ocazie uriașă pentru UTA, dar mingea trimisă de unul dintre jucătorii arădeni, Bustea, îl lovește în fața porții pe un piteștean.

  Min. 88: Ocazie bună pentru FC Argeș, centrarea lui Năstăsie este bâlbâită de Iacob și mingea a fost în cele din urmă respinsă de fundașii arădeni.

  Min. 91: lovitură liberă pentru FC Argeș de la 25 de metri, zonă centrală. Hrezdac primește cartonaș galben. Execută periculos Năstăsie, dar Iacob a respins în corenr. Execută Mușat, direct în aut de poartă.

  Final de joc: FC Argeș – UTA, 0-0.

  clas 22

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.