LIVE: CSM Reșița – UTA 2-3 – FINAL. GOLUL campionatului marcat de Romario Moise

  de Lucian Dănilă | 27 octombrie 2019, 1:26 PM | Sport | Topic special

  0

  UTA joacă peste câteva minute pe terenul din Reșița împotriva localnicilor de la CSM. Miza acestui joc este simplă: cele trei puncte.

  Cu o victorie, UTA poate urca pe locul al 2-lea în clasament, asta cel puțin până la disputarea jocului Turris – Petrolul. Totodată, UTA se poate apropia la un singur punct de liderul CS Mioveni, echipă care a suferit ieri prima înfrângere din acest sezon, 0-2 la Farul. Mioveni are disputate patru meciuri mai mult decât UTA, iar momentan diferența este de 4 puncte.

  Gyuszi Balint s-a văzut nevoit să improvizeze în defensivă. Anunțat ca titular, fundașul de bandă stânga Bogdan Stancu s-a accidentat la antrenamentul de vineri și va lipsi o bună perioadă. El a suferit o recidivă la vechea accidentare care l-a ținut aproape o lună departe de gazon.

  În lotul arădenilor revine Bustea.

  CSM Reșița: 1 Zimmermann – 14 Acka, 5 Ehmann, 6 Vasiu, 3 Banac – 7 Săulescu, 24 Danci, 17 Poiană, 11 Vădrariu – 18 Dat – 21 Coman. Pe bancă: 12 Horvat – 22 Caragea, 15 Lazăr, 30 Vlădia, 23 Cioablă, 8 Breșneni, 27 Musteța. Antrenor: Leontin Doană.

  UTA: 93 Iacob – 3 A. Rus, 18 Ilie, 17 Melinte, 30 Șeroni – 28 Buhăcianu, 98 Isac, 27 Moise, 10 Miculescu – 9 Ioniță, 19 C. Rus. Pe bancă: 12 Bolboașă – 7 Ursu, 13 Deta, 97 Hrezdac, 11 Oroian, 5 Lorenzi, 8 Bustea. Antrenor: Laszlo Balint.

  Arbitri: Florin Marcu (Oradea) – Raul Ghiciulescu (Lugoj), Ovidiu Timar (Marghita). Rezervă: Cătălin Roman (Grădinari / TM). Observatori: Radu Bitea (Oradea), Teodora Albon (Cluj Napoca).

  Ora 12:32 – a început meciul.

  Minutul 2: GOOOOOOL Cipri Rus după un corner executat de Romario Moise! CSM – UTA 0-1

  Minutul 5, Reșița are o ocazie imensă. Șutul lui Săulescu este respins de Iacob după care Coman a reluat cu capul peste poarta goală

  Minutul 10 – Cipri Rus putea face „dubla”, dar șutul său de la 20 de metri trece razant cu bara porții reșițene

  Minutul 17 – Cristi Danci a șutat de la 30 de metri mult pe lângă poartă

  Minutul 23 – GOOOOOOL UTA! Romario Moise a marcat cu un șut senzațional la vinclu dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri! Moise a spus chiar înaintea meciului cu Poli că este sigur că va marca curând și din lovitură liberă. 

  Minutul 38 – Schimbare la CSM. Iese Poiană, accidentat și intrp Laurențiu Breșneni

  Minutul 39 – Schimbare la UTA. Miculescu este înlocuit de Octavian Ursu. UTA a început meciul cu trei jucători U19: Andrei Rus, Damian Isac și David Miculescu

  Minutul 45 – ratare uriașă a lui Vali Buhăcianu care a trimis peste poartă din careul mic după o centrare perfectă a lui Ursu. Pauză: CSM – UTA 0-2

  UTA conduce cu 2-0 la pauză după un joc în care a reușit să închidă culoarele spre poarta lui Iacob. Reșița a avut doar o ocazie mare prin Marius Coman în minutul 5, ratând apoi două bune situații prin Săulescu și Breșneni. Arădenii au dominat jocul la mijlocul terenului unde au câștigat marea majoritate a duelurilor directe. De asemenea, cu excepția celor două goluri, elevii lui Gysuszi Balint și-au mai creat două ocazii foarte mari ratate de Cipri Rus și Buhăcianu.

  Minutul 46 – Gyuszi Balint mai face o schimbare. L-a lăsat la vestiare pe căpitanul Cipri Rus și l-a trimis în teren pe Cristian Bustea.

  Minuutl 47 – GOL Reșița – șut al lui Marco Ehmann deviat de Florin Ilie, iar Iacob a fost păcălit de traiectoria balonului: 1-2

  Minutul 50 – cartonaș galben pentru Danci în urma unui fault asupra lui Bustea

  Minutul 56 – Reșița a ieșit mai montată de la vestiare și pune presiune pe defensiva arădeană mai ales în partea lui Șeroni.

  Minutul 56 – schimbare la Reșița – Iese Banac și intră Cioablă, fost jucător la Pâncota și Viitorul Constanța

  Minutul 64 – șut de la 25 de metri al lui Romario Moise, dar mingea a trecut peste poarta lui Zimermann

  Minutul 65 – ocazie uriașă pentru Reșița. Centrare din lovitură liberă a lui Vădrariu și Cioablă a trimis cu capul dar iacob a respins cu dificultate

  Minutul 66 – Săulescu nu ajunge la o minge aruncată în careu și Reșița continuă să domine jocul

  Minutul 69 – GOL Reșița – Cioablă egalează cu o lovitură de cap după o fază la care Balint a cerut fault la Șeroni. Este 2-2 și Reșița controlează autoritar jocul în ultimele 15 minute. 

  Minuutl 71 – UTA pare blocată. Deși Balint a mizat pe tehnica lui Bustea sau a lui Ursu, cei doi nu au adus nici un plus până în acest moment al jocului. Deși a fost schimbat Cipri Rus, Buhăcianu evoluează mai mult în partea stângă, iar Ioniță nu s-a mai întâlnit cu mingea de o bună bucată de vreme.

  Minutul 72 – cartonaș galben Șeroni

  Minutul 76 – șutul lui Romario Moise este respins cu dificultate de Zimermann. În continuarea fazei, Șeroni putea să se accidenteze grav după ce s-a lovit de o bordură de beton situată la marginea terenului.

  Minutul 78 – Melinte a respins in extremis din fața porții după o centrare a lui Dat

  Minuutl 83 – schimbare la UTA – Alexandru Oroian intră în locul lui Alex Ioniță

  Minutul 86 – după o acțiune pe partea dreaptă a lui Ursu, mingea ajunge în careu la Oroian, dar șutul acestuia a fost blocat de Danci

  Minutul 87 – Schimbare la CSM Reșița – Vlădia intră în locul lui Vasiu

  Minuutl 88 – cartonaș galben pentru Damian Isac

  Minutul 90 – Buhăcianu ratează din nou după ce l-a depășit ușor pe Ehmann

  Minutul 90 – GOLUL CAMPIONATULUI MARCAT DE ROMARIO MOISE – foarfecă SENZAȚIONALĂ de la 18 metri – CSM – UTA 2-3

  UTA a câștigat chinuit cu 3-2 după o repriză secundă foarte slabă. Execuțiile lui Romario Moise fac ca cele trei puncte să vină, toate, la Arad.

  UTA a evoluat foarte slab în repriza a doua. Echipa lui Balint părea obosită și blocată. Astăzi, UTA a avut noro cu execuția senzațională a lui Romario Moise. Buhăcianu iar a alergat mult, dar a irosit cu lejeritate două ocazii foarte mari care ne puteau costa cele trei puncte.

  Bustea și Ursu nu au adus plusul scontat, iar Isac, după o primă repriză bună, în a doua a fost depășit de multe ori în duelurile de la mijlocul terenului.

  Astăzi am văzut și inexactități în centrul defensivei, acolo unde Reșița – mai ales la fazele fize – a fost foarte periculoasă, câștigând multe dueluri aeriene.

  Rămâne victoria, iar UTA a urcat – cel puțin până mâine – pe locul al doilea în clasament.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.