sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  LIVE: CSM Reșița – UTA 2-3 – FINAL. GOLUL campionatului marcat de Romario Moise

  de Lucian Dănilă | 27 octombrie 2019, 1:26 PM | Sport | Topic special

  0

  UTA joacă peste câteva minute pe terenul din Reșița împotriva localnicilor de la CSM. Miza acestui joc este simplă: cele trei puncte.

  Cu o victorie, UTA poate urca pe locul al 2-lea în clasament, asta cel puțin până la disputarea jocului Turris – Petrolul. Totodată, UTA se poate apropia la un singur punct de liderul CS Mioveni, echipă care a suferit ieri prima înfrângere din acest sezon, 0-2 la Farul. Mioveni are disputate patru meciuri mai mult decât UTA, iar momentan diferența este de 4 puncte.

  Gyuszi Balint s-a văzut nevoit să improvizeze în defensivă. Anunțat ca titular, fundașul de bandă stânga Bogdan Stancu s-a accidentat la antrenamentul de vineri și va lipsi o bună perioadă. El a suferit o recidivă la vechea accidentare care l-a ținut aproape o lună departe de gazon.

  În lotul arădenilor revine Bustea.

  CSM Reșița: 1 Zimmermann – 14 Acka, 5 Ehmann, 6 Vasiu, 3 Banac – 7 Săulescu, 24 Danci, 17 Poiană, 11 Vădrariu – 18 Dat – 21 Coman. Pe bancă: 12 Horvat – 22 Caragea, 15 Lazăr, 30 Vlădia, 23 Cioablă, 8 Breșneni, 27 Musteța. Antrenor: Leontin Doană.

  UTA: 93 Iacob – 3 A. Rus, 18 Ilie, 17 Melinte, 30 Șeroni – 28 Buhăcianu, 98 Isac, 27 Moise, 10 Miculescu – 9 Ioniță, 19 C. Rus. Pe bancă: 12 Bolboașă – 7 Ursu, 13 Deta, 97 Hrezdac, 11 Oroian, 5 Lorenzi, 8 Bustea. Antrenor: Laszlo Balint.

  Arbitri: Florin Marcu (Oradea) – Raul Ghiciulescu (Lugoj), Ovidiu Timar (Marghita). Rezervă: Cătălin Roman (Grădinari / TM). Observatori: Radu Bitea (Oradea), Teodora Albon (Cluj Napoca).

  Ora 12:32 – a început meciul.

  Minutul 2: GOOOOOOL Cipri Rus după un corner executat de Romario Moise! CSM – UTA 0-1

  Minutul 5, Reșița are o ocazie imensă. Șutul lui Săulescu este respins de Iacob după care Coman a reluat cu capul peste poarta goală

  Minutul 10 – Cipri Rus putea face „dubla”, dar șutul său de la 20 de metri trece razant cu bara porții reșițene

  Minutul 17 – Cristi Danci a șutat de la 30 de metri mult pe lângă poartă

  Minutul 23 – GOOOOOOL UTA! Romario Moise a marcat cu un șut senzațional la vinclu dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri! Moise a spus chiar înaintea meciului cu Poli că este sigur că va marca curând și din lovitură liberă. 

  Minutul 38 – Schimbare la CSM. Iese Poiană, accidentat și intrp Laurențiu Breșneni

  Minutul 39 – Schimbare la UTA. Miculescu este înlocuit de Octavian Ursu. UTA a început meciul cu trei jucători U19: Andrei Rus, Damian Isac și David Miculescu

  Minutul 45 – ratare uriașă a lui Vali Buhăcianu care a trimis peste poartă din careul mic după o centrare perfectă a lui Ursu. Pauză: CSM – UTA 0-2

  UTA conduce cu 2-0 la pauză după un joc în care a reușit să închidă culoarele spre poarta lui Iacob. Reșița a avut doar o ocazie mare prin Marius Coman în minutul 5, ratând apoi două bune situații prin Săulescu și Breșneni. Arădenii au dominat jocul la mijlocul terenului unde au câștigat marea majoritate a duelurilor directe. De asemenea, cu excepția celor două goluri, elevii lui Gysuszi Balint și-au mai creat două ocazii foarte mari ratate de Cipri Rus și Buhăcianu.

  Minutul 46 – Gyuszi Balint mai face o schimbare. L-a lăsat la vestiare pe căpitanul Cipri Rus și l-a trimis în teren pe Cristian Bustea.

  Minuutl 47 – GOL Reșița – șut al lui Marco Ehmann deviat de Florin Ilie, iar Iacob a fost păcălit de traiectoria balonului: 1-2

  Minutul 50 – cartonaș galben pentru Danci în urma unui fault asupra lui Bustea

  Minutul 56 – Reșița a ieșit mai montată de la vestiare și pune presiune pe defensiva arădeană mai ales în partea lui Șeroni.

  Minutul 56 – schimbare la Reșița – Iese Banac și intră Cioablă, fost jucător la Pâncota și Viitorul Constanța

  Minutul 64 – șut de la 25 de metri al lui Romario Moise, dar mingea a trecut peste poarta lui Zimermann

  Minutul 65 – ocazie uriașă pentru Reșița. Centrare din lovitură liberă a lui Vădrariu și Cioablă a trimis cu capul dar iacob a respins cu dificultate

  Minutul 66 – Săulescu nu ajunge la o minge aruncată în careu și Reșița continuă să domine jocul

  Minutul 69 – GOL Reșița – Cioablă egalează cu o lovitură de cap după o fază la care Balint a cerut fault la Șeroni. Este 2-2 și Reșița controlează autoritar jocul în ultimele 15 minute. 

  Minuutl 71 – UTA pare blocată. Deși Balint a mizat pe tehnica lui Bustea sau a lui Ursu, cei doi nu au adus nici un plus până în acest moment al jocului. Deși a fost schimbat Cipri Rus, Buhăcianu evoluează mai mult în partea stângă, iar Ioniță nu s-a mai întâlnit cu mingea de o bună bucată de vreme.

  Minutul 72 – cartonaș galben Șeroni

  Minutul 76 – șutul lui Romario Moise este respins cu dificultate de Zimermann. În continuarea fazei, Șeroni putea să se accidenteze grav după ce s-a lovit de o bordură de beton situată la marginea terenului.

  Minutul 78 – Melinte a respins in extremis din fața porții după o centrare a lui Dat

  Minuutl 83 – schimbare la UTA – Alexandru Oroian intră în locul lui Alex Ioniță

  Minutul 86 – după o acțiune pe partea dreaptă a lui Ursu, mingea ajunge în careu la Oroian, dar șutul acestuia a fost blocat de Danci

  Minutul 87 – Schimbare la CSM Reșița – Vlădia intră în locul lui Vasiu

  Minuutl 88 – cartonaș galben pentru Damian Isac

  Minutul 90 – Buhăcianu ratează din nou după ce l-a depășit ușor pe Ehmann

  Minutul 90 – GOLUL CAMPIONATULUI MARCAT DE ROMARIO MOISE – foarfecă SENZAȚIONALĂ de la 18 metri – CSM – UTA 2-3

  UTA a câștigat chinuit cu 3-2 după o repriză secundă foarte slabă. Execuțiile lui Romario Moise fac ca cele trei puncte să vină, toate, la Arad.

  UTA a evoluat foarte slab în repriza a doua. Echipa lui Balint părea obosită și blocată. Astăzi, UTA a avut noro cu execuția senzațională a lui Romario Moise. Buhăcianu iar a alergat mult, dar a irosit cu lejeritate două ocazii foarte mari care ne puteau costa cele trei puncte.

  Bustea și Ursu nu au adus plusul scontat, iar Isac, după o primă repriză bună, în a doua a fost depășit de multe ori în duelurile de la mijlocul terenului.

  Astăzi am văzut și inexactități în centrul defensivei, acolo unde Reșița – mai ales la fazele fize – a fost foarte periculoasă, câștigând multe dueluri aeriene.

  Rămâne victoria, iar UTA a urcat – cel puțin până mâine – pe locul al doilea în clasament.

  clas 12 1

  clas 22

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.