Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. România rămâne în zona roșie

  de Special Arad | 14 octombrie 2021, 10:09 PM | Internaţional

  0

  Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat Hotărârea numărul 85 pentru actualizarea listei țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat.

  Astfel:

  în zona *roșie* au intrat: Ucraina și Gibraltar;

  în zona *galbenă* au intrat:

  •din zona roșie, în urma scăderii incidenței: Albania, Botswana, Curaçao,  și Insulele Virgine ale Statelor Unite;

  •din zona verde, în urma creșterii incidenței: Olanda, Gabon, Montserrat, Insulele Virgine Britanice și Insulele Turks și Caicos;

  în zona *verde* au intrat: Elveția, Canada, Iordania, Kazahstan, Andorra, Groenlanda, Polinezia Franceză și Sao Tome și Principe.

  View Fullscreen

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.