Lista actualizată și criteriile pentru zonele de impozitare din Arad, puse la transparență

  de Raluca Medeleanu | 6 November 2021, 11:32 AM | Administraţie | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Municipalitatea a făcut public un nou proiect de hotărâre care prevede stabilirea criteriilor de zonare și
  încadrarea străzilor situate în Arad în zonele de impozitare delimitate. Proiectul este la faza de transparență decizională, ceea ce înseamnă că oricine are obiecții ori recomandări le poate exprima la Registratura Primăriei până la data de 24 noiembrie, iar forma finală a documentului va fi supusă la vot de consilierii locali într-o ședință viitoare.

  Potrivit proiectului, criteriile de stabilire a zonelor de impozitare a intravilanului municipiului Arad sunt dacă strada dispune de canalizare, iluminat public ori drum asfaltat. Fiecăruia dintre aceste criterii i se acordă 10 puncte.

  În intravilanul municipiului Arad se identifică 4 zone de impozitare, identificate prin literele: A, B, C şi D.

  Încadrarea străzilor în zonele de impozitare se face prin aplicarea punctajului acordat fiecărui criteriu îndeplinit, astfel:
  – Zona A: 30 puncte;
  – Zona B: 20 puncte;
  – Zona C: 10 puncte;
  – Zona D: 0 puncte.

  Lista completă cu străzile din municipiu încadrate în zona de impozitare, după cum s-a stabilit în noul proiect de hotărâre pus la transparență decizională, poate fi consultată AICI.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.