Lipova primește 50.000 de lei pentru laptele și cornul elevilor

  de Special Arad | 29 September 2021, 4:16 PM | Lipova | Știri Arad

  0

  Comunicat. În urma ședinței de astăzi a Consiliul Județean Arad, s-au repartizat orașului Lipova 50.000 de lei, bugetul aferent finanțării pe semestrul I al anului școlar 2021-2022 a „Programului pentru școli al României”, pentru cele trei tipuri de produse: produse de panificație, lactate şi fructe.

  De acest Program beneficiază copiii din grădinițele de stat autorizate/acreditate şi particulare acreditate, cât şi elevii din învățământul primar şi gimnazial de stat şi particular din orașul Lipova, în anul școlar 2021-2022. Primăria Lipova va derula individual procedurile de achiziție a produselor, care vor fi furnizate în funcție de necesitățile concrete.

  „Lipova este singurul oraș din județ care gestionează acest program la nivel local, pentru ca preșcolarii și elevii să beneficieze de produsele de panificație și lactate, program cunoscut ca «Laptele și cornul», dar și de fructe. Ca urmare, am alocat această sumă din bugetul Consiliului Județean către administrația locală din Lipova”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.