sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Lindsey Stirling a pornit în cel mai mare turneu al carierei sale, în America

  de Special Arad | 29 septembrie 2015, 1:36 PM | Muzică | Video

  0

  În doar câțiva ani, Lindsey Stirling a trecut de la statutul de „virală YouTube” la o adevărată vedetă pop, reușind să umple până la refuz amfiteatre și arene imense în Statele Unite și nu numai.

  Anul acesta, Lindsey a început turneul ei numit „Music Box Tour”, implicându-se și în partea creativă a întregii producții.

  Live Nation TV a pornit împreună cu ea în acest turneu. În acest prim episod, Lindsey se pregătește pentru cel mai mare concert al ei, la „Red Rocks Amphitheatre” din Colorado.

  Lindsey Stirling a devenit faimoasă pe plan internațional în anul 2012, odată cu videoclipul „Crystallize” (filmat chiar în Colorado), combinând sunetele de vioară cu muzica dubstep.

  Piesa „All of me”, din anul 2013, cântată alături de John Legend, a „spart” definitiv gheața, propulsând-o pe Lindsey în vârfurile topurilor muzicale din întreaga lume.


  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.