luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Lidl de pe Banu Mărăcine și cel de pe Pădurii, închise temporar – și doar parțial – de Protecția Consumatorului

  de Special Arad | 21 februarie 2023, 5:33 PM | Știri Arad

  8

  Amenzi contravenționale în valoare totală de 180.000 lei

  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Arad a desfășurat, de la începutul anului și până în prezent, o amplă acțiune tematică națională de control privind respectarea prevederilor legale din domeniul protecției consumatorilor în întreaga rețea de supermarketuri LIDL, atât în municipiu, cât și în județ.

  Comisarii CJPC Arad au aplicat, în urma controlului la cele nouă supermarketuri LIDL (șapte supermaketuri în municipiul Arad, unul în Chișineu Criș și unul în Pecica), nouă amenzi contravenționale în valoare totală de 180.000 lei, cărora li s-au adăugat și măsuri complementare:
  » oprirea definitivă de la comercializare a produselor alimentare în valoare de 2366,84 lei (la toate locațiile LIDL);
  » oprirea temporară de la comercializare a produselor alimentare în valoare de 300 lei;
  » oprirea temporară a prestării serviciilor la două unități LIDL – str. Dr. Prof. Aurel Ardelean (fosta str. Pădurii) din Arad și la LIDL – str. Banu Mărăcine din Arad.

  •  Citește și: Au fost sau nu „închise temporar” două magazine Lidl în Arad? Precizări de la Protecția Consumatorilor

  Abaterile constatate de echipele de control au fost următoarele:

  » proceduri nesigure la păstrarea, depozitarea, producerea produselor de panificatie congelate; produse cosmetice etichetate incomplet;
  » produse congelate depreciate calitativ; practici comerciale incorecte la vânzare produse textile cu vânzari promotionale;
  » legume și fructe depreciate calitativ, practică comercială înșelatoare privind reducerile promoționale;
  » produse nesigure, nu se asigura condiții tehnice la păstrare, practică comercială incorectă.

  Toate supermarketurile și unitățile de alimentație publică de pe raza municipiului și județului Arad rămân, în continuare, sub atentă supraveghere, acțiunea fiind în curs de desfășurare, anunță Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu va mai bateti joc de oameni si distribuiti stiri false, ambele magazine functioneaza si nu au nicio problema de acest gen, pentru ce sa va mai citim articolele daca habar n-aveti pe ce planeta traiti? Vorbim despre Special Arad, nu despre o pagina fake… dezamagitor!

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. ” oprirea temporară a prestării serviciilor la două unități LIDL – str. Dr. Prof. Aurel Ardelean (fosta str. Pădurii) din Arad și la LIDL – str. Banu Mărăcine din Arad ”

   Data de la care incepe oprirea temporara a prestarii serviciilor pentru cele 2 magazine mentionate nu stim sa o publicam?

   +1 voturi
   +1
   -1
  3. Sa nu exageram mizeria din kfc unde ti se servește la prețuri exagerate carne stricata?

   Veniți si pa la kfc dimineața cam cum da soarele pe cer si dsp va rămâne stupefiat de mizeria in care carnea pute călcaind de mirosuri îmbietoare sub jetul apei care pare ca nici cloru nu isi face efect.
   Cu un psihopat care îl depășește nici colegi nu înțeleg sistemul al naibi se vinde

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.