Liderii PLUS din Arad, Timiș, Hunedoara și Caraș Severin s-au întâlnit la Lugoj

  de - | 15 ianuarie 2020, 8:51 PM | Comunicate contra cost

  0

  Birourile Filialelor Județene PLUS din zona de vest: PLUS Arad, PLUS Timiș, PLUS Caraș-Severin și PLUS Hunedoara, împreună cu coordonatorii regionali s-au reunit într-un cadru informal ieri, 14 ianuarie, la Lugoj.

  În cadrul întâlnirii s-a prezentat activitatea și organizarea din cadrul fiecărei filiale, implicarea membrilor și proiectele pe care doresc să le dezvolte. S-a discutat despre alegerile locale ce vor avea loc în acest an, candidaturile membrilor PLUS în diferite UAT-uri, comune, orașe sau municipii, pentru funcția de primar, pentru cea de consilier local sau județean, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

  La întâlnirea de ieri, colegii din Generația PLUS – membri sub 30 de ani – au avut şi ei reprezentanți la discuție, iar un subiect important a fost accentul pe importanța dezvoltării filialelor Generația PLUS din fiecare zonă, pentru a crea o cultură a implicării în politică a tinerilor.

  Obiectivele PLUS, ale filialelor PLUS Arad, PLUS Timiș, PLUS Caraș-Severin și PLUS Hunedoara sunt obținerea unui scor cât mai bun la alegerile locale, oferirea de politici publice locale, care, prin funcțiile câștigate de membrii PLUS (primari, consilieri locali, județeni), să poate fi implementate.

  Schimbarea pe care ne-o dorim este posibilă doar prin reprezentanți onești, cinstiți și competenți, oameni gospodari, persoane pe care PLUS le susține pentru funcțiile publice locale, la alegerile ce vor avea loc anul acesta.

  PLUS continuă să investească în dezvoltarea oamenilor, pentru a aduce îmbunătățiri vieții politice, sociale și economice din țara noastră.

  Președintele PLUS Arad – Robert Calotă

  Președintele PLUS Caraș-Severin – Daniel Toma

  Președintele PLUS Hunedoara – Călin Pop

  Președintele PLUS Timiș – Alexandru Caplat

  Coordonatorii Regionali:

  Kinga Târlea

  Diana Amza

  Sabin Răciu

  Radu Vlădescu

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.