Update De ce s-a dus liberalul Farcașiu la întrunirea PMP-PDL-Băsescu: de curiozitate…

  de Special Arad | 13 mai 2014, 3:06 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Primarul comunei Tîrnova, Florin Farcașiu, membru vechi al Partidului Național Liberal, este tot mai aproape de Mișcarea Populară.

  După ce a fost văzut tatonându-se prin oraș cu membrii PMP, (deocamdată) liberalul Farcașiu a fost prezent sâmbătă la EXPO Arad, la întrunirea dintre PDL, PMP și președintele Traian Băsescu.

  Liberalul a stat chiar între pedeliști și populari (vezi în galeria foto), la doi pași de fostul premier Emil Boc și de deputata Elena Udrea.

  Încearcă să scape de dosare?

  Este binecunoscut faptul că Florin Farcașiu are mai multe dosare în care se judecă ba cu etnicii ucrainieni din comuna Tîrnova, ba cu consilierii locali din opoziție. În plus, mai are și 24 de fapte de natură penală găsite de către Corpul de Control al primului-ministru în luna iunie a anului trecut, dar care nu s-au concretizat (încă) în justiție.

  Astfel, nu putem să nu ne punem următoarea întrebare: Având în vedere că se spune că Traian Băsescu ar controla justiția (o spun alții, nu o spunem noi), încearcă Florin Farcașiu să scape de dosare printr-o mutare la PMP?

  UPDATE

  După cum am afirmat încă de ieri, în prima parte a acestui articol, primarul liberal al Tîrnovei, Florin Farcașiu, a fost prezent sâmbătă la  EXPO, la întrunirea dintre PMP, PDL și președintele Traian Băsescu. Bizar. Am rămas uluiți când l-am văzut printre pedeliști, chiar în spatele lui Boc, Falcă și Udrea. Și mai bizar dacă ne gândim că trei primari PDL au refuzat să rămână la acea dezbatere, spunând că pe ei nu-i interesează Mișcarea Populară.

  Astfel, la conferința de presă de marți a celor de la PNL Arad, deputatul Mihăiță Calimente și senatorul Ioan Cristina, totodată președinte al PNL Arad, s-au văzut puși în situația de a răspunde la întrebările: „ce-a căutat Farcașiu la întrunirea PMP? și „pleacă Farcașiu din PNL la PMP?”.

  Ei bine, ce să zică și ei?…

  Primul a fost deputatul Calimente, care a spus că Farcașiu „s-o fi dus de curiozitate… o fi vrut să vadă și el ce-i acolo”.

  Apoi, liderul PNL Arad, senatorul Cristina a întărit cele afirmate de Calimente, iar în plus, acesta a explicat că Florin Farcașiu e ultimul la care s-ar gândi că ar pleca din PNL spre PMP.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ho-ho-ho! Iată-i pe toți căzuții în dizgrație politică… fain, fain dar perfect previzibilă chestia cu trestia la români. Păi domnul primar farcașiu s-a zbătut cu ucrainienii lui mai ceva ca ăștia de acum cu rușii. Nu a câștigat nicio parte pt că ambele tabere au avut scuturi mai înalte decât propria căpățână. Dar după lupte seculare care au durat un mandat-două, iată a venit soarele și briza mării și la târnova plus alte spații rurale defavorizate, astfel că PMP-ul lui băsescu este un fel de colac de salvare pentru acești actuali, foști primari sau parlamentari (vezi gondor). Numai că, respectând legea oricărui joc de pe tabla cu pătrate – riscul de șah crește pe măsura înaintării în joc.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.