duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Liberalii au îngălbenit județul! PNL a câștigat în toate orașele din Arad și a făcut „spectacol” într-o conferință de presă

  de Alin Olteanu | 11 noiembrie 2019, 2:13 PM | Politikos | Topic special

  1

  Conferința de presă susținută de liderii PNL Arad ne-a oferit prilejul de a-i asculta pe aceștia cum îi invită pe membrii USR la dialog și muncă pentru, în primă fază cel puțin, susținerea lui Klaus Iohannis în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale. Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, a anunțat că va fi trimisă o invitație USR-ului, pentru organizarea unei ședințe de campanie comună. „Sper că în sfârșit cei de la USR Arad au înțeles că noi nu suntem dușmanii Aradului și, mai ales, că nu pot câștiga singuri o luptă împotriva PSD-ului. Vrem ca oamenii de la USR să vină să ne cunoască, așa cum nu au făcut-o într-un an de zile” a spus europarlamentarul Falcă, cu zâmbetul pe buze.

  La rândul său, Iustin Cionca, președintele Consilului Județean Arad, a arătat că PNL a câștigat în toate orașele din județ, exprimându-și speranța că la alegerile locale de anul viitor se va întâmpla la fel, mai ales în localitățile administrate acum de edili PSD. Cionca a și spus că datorită rezultatelor de ieri „PNL pleacă cu prima șansă la alegerile locale”.

  Reamintim că Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale, a câștigat alegerile doar într-o singură localitate din județ, la Dezna, așa cum se poate observa din fotografia prezentată într-o fotografie „de familie”, de toți liderii PNL Arad prezenți la conferința de presă.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.