duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  16 echipe s-au întrecut la primul „League Meet” regional de robotică din Arad, la UAV. „Delta Force”, tot nr. 1 | Video

  de Tomck@t | 27 ianuarie 2024, 8:50 PM | Educaţie | Știri Arad | Topic special

  0

  „Delta Force” – echipa arădeană care a devenit Campioană Mondială la robotică în anul 2022, a organizat în această sâmbătă (27 ianuarie), în colaborare cu Liceul Național de Informatică și Universitatea „Aurel Vlaicu”, primul „League Meet” de robotică din Arad, la sediul UAV – complexul M. La competiție au participat 16 echipe din zona de vest a României.

  „Acest eveniment este unul de tip League Meet, unde echipele se întâlnesc și concurează, iar clasamentul îi urmărește la următoarele competiții. În regiunea de vest a României avem un total de 40 și ceva de echipe, care în luna februarie, pe baza rezultatelor pe care le-au acumulat la aceste League Meet-uri, se vor duela pentru a câștiga calificarea la Campionatul Național”, a declarat pentru Special Arad Octavian Botoșan, unul dintre membrii fondatori, iar mai nou mentorul echipei „Delta Force”, respectiv prezentatorul evenimentului de la sediul UAV.

  La acest „League Meet” au participat atât echipe din Arad („Infinity Bolts”, „WireKnights”, „Harambe Cartel”, „BIT-MO”, „Robot Team Alpha” și organizatorul, „Delta Force”), cât și echipe din Hunedoara („RavenTech_HD”), Petrila („Wafy”), Timișoara („CSH”, „WizzTech”, „Cybermoon093”, „Unplugged”, „Meeral Robotics”, „RoboDojo”), Drobeta Turnu Severin („The Emperor RO124”) și din Moldova Nouă („LTCDMNrobotics”).

  Concursul este înscris pe lista Olimpiadelor și concursurilor oficiale ale Ministerului Educației.

  „Delta Force” – pe primul loc

  În urma competițiilor, echipa „Delta Force” s-a clasat pe primul loc, urmată pe locul 2 de echipa hunedoreană „RavenTech_HD” și, pe locul 3, de echipa arădeană „Infinity Bolts” (precum „Delta Force”, tot o echipă a Liceului Național de Informatică din Arad).

  Clasamentul complet poate fi văzut mai jos sau pe site-ul ftcscout.org (unde sunt afișate inclusiv punctajele și statisticile și detalii despre meciuri).

  clasament League Meet robotică Arad

  Campionatul regional va fi organizat la Arad, în Sala Polivalentă, timp de 3 zile, între 23-25 februarie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.