miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Au fost lumini și umbre la Librăria Cărturești din Arad

  de Special Arad | 21 octombrie 2023, 9:49 AM | Știri Arad

  22

  „Orice carte este o călătorie a cititorului ghidată de gândurile și ideile autorului”, a spus Gheorghe Falcă, vineri după-masa, la librăria Cărturești din Arad, acolo unde a avut loc lansarea celei mai noi cărți pe care stă scris numele europarlamentarului.

  Cartea „Lumini și umbre” reprezintă o colecţie de articole despre experiențele trăite de Gheorghe Falcă, dar şi despre abordarea sa a diferitor subiecte de actualitate, precum pandemia, raportul dintre SUA și Europa, ori conceptul de libertate, ba chiar viziuni despre viitorul apropiat al României (până în 2027), perioadă pe care europarlamentarul a numit-o în discursul său de la lansare ca fiind „o șansă enormă pentru dezvoltare”.

  La lansarea de carte au participat colegii de partid și diferite persoane aflate în funcții de conducere, precum și familia, iar în prezidiu a fost președintele CA Zonei Libere Curtici Andrei Ando, rectorul prof. univ. dr. Coralia Cotoraci de la UVVG și Vasile Dan – președintele filialei arădene a Uniunii Scriitorilor din România.

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Trist că un ziar care acum câțiva ani avea curajul să demaște un impostor ca Ando, acum a ajuns sa primească bani pentru a evita să scrie absolut orice articol ce ar putea fi considerat defăimător la adresa lui. Îmi pare rău de ceea ce ați ajuns, obișnuiam să vă citesc cu drag.

   +51 voturi
   +1
   -1
   • Domnule Gicu, ați cam sărit multe zile de citit ziarul nostru! Găsiți în continuare articole despre acest personaj, iar ele vă garantăm că nu sunt scrise contra cost, ci din pur demers jurnalistic. Rămâneți pe aproape și o să mai găsiți și pe viitor.

    +2 voturi
    +1
    -1
  2. Oare printre articolașele din carte, e vreunul ca „îndrumător de cum să sodomizezi un oraș întreg și pe cetățenii acestuia, iar elitele și reprezentanții lor, să continue să se-nghesuie ca să-ți țină … trena”? 🤔
   … sau, alfel spus, despre imoralitatea „moraliștilor” unei comunități!
   Cred că ar fost singurul „studiu de caz (pe viu)” interesant…

   +16 voturi
   +1
   -1
  3. Falca a distrus un oras intrega si nu ia fost indeajuns, a lasat urmași pe Bibarț, nu stie nici cate urechi are, incompetent si parvenit care continua distrugerea sistematica a centrului vechi. Ne vom mai face bine vreodata? Cum ajung toti hotii si pleava acestei tari sa ne reprezinte in Parlamentul european?

   +7 voturi
   +1
   -1
  4. == TIPIC PT ARAD== INTR O LUME PROST FACUTA == FANARIHOTZII SCRIU CARTZI IN LOC SA PUTA == IAR INTELIGENTZII ADEVARATZI NU AU LOC DE KKATZI . == ARADUL LOCUL 32 DIN 42 DUPA NOTELE LA BAC – IN RAND CU JUDETZELE DIN BARAGAN SI OLTENIA == VAI MAMA LUI DE ARAD ==

   +6 voturi
   +1
   -1
  5. Ceea ce e amuzant e că fiecare a venit și a cerut dedicație din teama de a nu fi exclus de pe liste la următoarele alegeri.
   @Andolina – bine notat corect punctat
   Doctor-doctor-&O – Cazurile ăstora sunt „cazuri cronice iremediabile” și orice efort de a le explica este o pierdere de vreme.
   Libertatea de a fi impostor pana la capăt!
   alfabetizați nefuncționali – se alfabetizează de fapt la locul de muncă cu încadrare pe post trântor

   +6 voturi
   +1
   -1
  6. „Lumini și umbre” este un serial de televiziune românesc istoric creat de Titus Popovici un scriitor și scenarist Român membru în CC al PCR
   Finuțului meu Fălcuțu, valorile creștine din această țară face ca finii să își respecte nașii – „Nașul Băsescu”
   Falcă consideră să își țină cărțile la vedere tot timpul „Manualul alesului local”, „Societatea vie – Proiect Ramânia 2020”

   doctor-doctor-&o – „Aradul la intersecțiile istoriei” – lumini s´umbre

   +1 voturi
   +1
   -1
  7. Curios cum n-a observat nimeni lipsa celui despre care doar prostii mai pot sustine ca ar fi ”urmasul” lui Falca (sau, ma rog, cei interesati, nu doar prostii!). Sau, nu m-as mira sa apara si versiunea ca Falca in persoana i-a dus acasa cartea. Evident, nu doar cu autograful autorului real si cel fictiv, ci cu semnaturile tuturor celor care au participat la ”mirobolantul” eveniment! 🤪

   +2 voturi
   +1
   -1
  8. Foarte ciudat cum unele comentarii la adresa unui anumit domn de la CJ la amiaza aveau 40+ likeuri si acum seara au scazut la 0. Functioneaza bine cenzura maoista invatata in China cand a fost chemat sa promoveze Aradul. Exemple de bune practici, ce sa mai…asta pe langa pozele alaturi de Prea Iubitul Conducator si falsul intelectual demn de Elena Ceausescu.

   +14 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.