miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Scriitorul arădean Andrei Mocuța își lansează noul roman, „Transfer”, la Cărturești

  de Tomck@t | 26 ianuarie 2024, 5:47 PM | Cultură

  0

  Vineri, 2 februarie, la ora 18, scriitorul Andrei Mocuța își lansează și la Arad noul roman, intitulat „Transfer”, la Cărturești AFI, după ce lansarea națională a avut loc la Târgul de Carte Gaudeamus în noiembrie. Alături de Andrei Mocuța, la lansarea din Arad va fi poeta și eseista Lucia Cuciureanu.

  Romanul „Transfer”, tipărit la Editura Humanitas, prezintă viața unui profesor în sistemul de învățământ românesc.

  „E greu să descriu emoțiile care m-au încercat atunci când am văzut coperta noului meu roman. Aș vrea să cred că rezultatul pe care îl aveți în față este un roman al întâmplărilor și întâlnirilor extraordinare, neobișnuite, dar și un roman al vindecării. Se cuvine să aduc mulțumiri unei întregi echipe care a stat în spatele acestei cărți: Andreea Rasuceanu pentru încredere, Genoveva Cerchez pentru lectura atentă și sugestiile binevenite, Angela Rotaru pentru minunata copertă, Cristina Chevereșan și Vlad Pîrvu pentru cuvintele minunate de pe coperta 4. Și, desigur, editurii Humanitas”, a scris Andrei Mocuța pe Facebook în toamna anului trecut, înainte de lansarea cărții la Gaudeamus.

  romanul transfer andrei mocuța la târgul de carte gaudeamus
  Coperta romanului „Transfer”

  Andrei Mocuța s-a născut la Arad și locuiește la Curtici. Este un nume care se impune tot mai mult în literatura română. Profesor de limba engleză și franceză, membru al Uniunii Scriitorilor din România, el și-a dat doctoratul studiind autorul J.D. Salinger, iar în 2018 a publicat romanul „Superman vs. Salinger”, care l-a consacrat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.