Lansare de carte: „Normativitate şi bioetică. Aspecte filosofice contemporane”

  de Special Arad | 11 noiembrie 2014, 9:46 PM | Cultură

  0

  Maria Sinaci își va lansa cartea „Normativitate şi bioetică. Aspecte filosofice contemporane” la Librăria Scienta, joi, 13 noiembrie, la ora 17:00.

  Volumul va fi prezentat de către prof. univ. dr. Ioan Biriş şi de către prof. univ. dr. Teodor Pătrăuţă. Cartea doamnei prof. dr. Maria Sinaci prezintă cititorului o analiză incitantă cu privire la filosofia normativităţii etice şi a vieţii umane, însoţită de expunerea unei cazuistici bogate şi a unor situaţii de un profund tragism. Este o lucrare interesantă şi provocatoare pentru cititor, fie ca specialist în filosofia morală sau ştiinţele viului, fie pur şi simplu doritor să înţeleagă ce se întâmplă în viaţa de lângă noi.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.