Lampard pleacă de la Chelsea după 13 ani

  de Special Arad | 3 June 2014, 11:53 AM | Sport

  0

  Mijlocașul celor de la Chelsea, Frank Lampard, și-a anunțat plecarea de la club după 13 ani petrecuți pe Stamford Bridge.

  Internaționalului englez, în vârstă de 35 de ani, cel mai bun marcator din istoria lui Chelsea, cu 211 goluri, i se termină contractul în mai puțin de o lună de zile.

  Sosit pe Stamford Bridge în 2001, de la West Ham United, Lampard a câștigat nu mai puțin de 11 trofee – trei titluri în Premier League, Liga Campionilor în anul 2012, Europa League în 2013, patru Cupe ale Angliei și de două ori Cupa Ligii Angliei.

  „Acest club a devenit parte din viața mea”, a declarat Frank Lampard, aflat la Miami, în cantonament cu naționala Angliei pentru pregătirea Campionatului Mondial.

  Mijlocașul englez nu s-a decis încă dacă își va încheia cariera de fotbalist, dar a precizat că are oferte de la 16 cluburi, dar deocamdată nu se gândește decât la turneul final din Brazilia.

  Cumpărat de Chelsea cu 11 milioane de lire sterline, Lampard a îmbrăcat tricoul albastru de 649 de ori.

  Totodată, Frank Lampard are 103 selecții la naționala Albionului, marcând de 29 de ori și bifând două Campionate Mondiale (2006 și 2010), dar și un Campionat European (2004).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.