marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Lacrima lui Ovidiu și ultimul drum al unei mari doamne, doamna Paula… Somn lin printre îngeri (Foto)

  de Lucian Dănilă | 22 noiembrie 2018, 6:18 PM | Povești despre oameni | Recomandările editorilor | Sport

  1

  Lacrima lui Ovidiu, văzută și simțită de toți cei care au asistat astăzi la înmormântarea mamei sale, doamna Paula Hațegan. Deși sună exact ca numele unui sortiment de vin, unul dulce, ziua de astăzi a fost una dintre cele mai mare din viața celui mai bun arbitru român al momentului, Ovidiu Hațegan.

  Doamna Paula a fost chiar ea o femeie ca un vin vechi, una foarte bună despre care toți cei care au lucrat cu dânsa, care au cunoscut-o, vorbesc doar la superlativ. Dincolo de profesionalismul ei, doamna Paula a fost în primul rând o mamă extraordinară, una care și-a educat copilul la cele mai înalte standarde, acesta fiind unul dintre cei mai buni arbitrii ai lumii, dar și medic. Când spunem „unul dintre cei mai buni arbitri ai lumii” nu credem că greșim cu nimic, altfel cum ar putea fi delegat în doar două săptămâni la meciuri ca Juventus vs. Manchester United sau Germania vs. Olanda?

  Vestea  morții doamnei Paula a făcut înconjurul lumii în câteva zeci de minute. A fost un moment greu pentru Ovidiu, unul care a emoționat întregul continent. Doamna Paula s-a stins în timpul primei reprize a meciului Germania – Olanda, meci care era condus la centru de Ovidiu. Acesta a aflat la pauza meciului dar a ascuns această durere imensă și a dus la bun sfârșit partida dintre cei doi coloși ai fotbalului mondial. La final a izbucnit în lacrimi… Mama sa nu mai era… Fotbaliștii olandezi l-au îmbrățișat, admirându-i tăria de caracter. „Un lucru mare de tot, nu știu câți ar fi făcut față”, spunea despre Ovidiu fostul arbitru Ion Crăciunescu.

  ovidiu 2

  Astăzi, Ovidiu a vărsat o ultimă lacrimă în drumul mamei sale pe acest pământ. Lacrimile vor mai curge, astăzi, mâine, zile și ani în șir, dar doamna Paula a plecat spre o altă lume, poate mai bună. Mama este de cele mai multe ori totul pentru fiecare copil, iar durerea dispariției sale va rămâne veșnic.

  La înmormântare au fost prezenți apropiații doamnei Paula, familia, prietenii lui Ovidiu, colegii săi din arbitraj, Octavian Șovre și Sebastian Colțescu, colegii arbitrii din Arad dar și prietenii alături de care a jucat fotbal la juniorii de la CSȘ Gloria.

  „Un om plăcut, generos și optimist. NU-MI VINE SĂ CRED, AM PETRECUT CÂȚIVA ANI ÎMPREUNĂ.

  Somn lin, Paula…”, scrie Lucia Bibarț, cuvinte care arată cine a fost doamna Paula.

  Somn lin printre îngeri, doamnă Paula, iar tu Ovidiu, fi tare alături de familia ta.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.