duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  „Laboratorul veseliei”, un spectacol dedicat copiilor. Când va avea loc și cum se fac înscrierile

  de Special Arad | 8 august 2022, 4:54 PM | Cultură

  0

  Fiecare copil are nevoie să interacționeze cu alții de vârstă lor, să învețe să comunice, să lucreze în echipă și să învețe lucruri esențiale, prin tot felul de metode care să le capteze atenția.

  Astfel, asociația Sharing Smiles, alături de actorii Laura și Adi Boboc (Tărâmul Poveștilor Dollo), invită arădenii, în ziua de 11 august, începând cu ora 18:00, în „Laboratorul veseliei”, un spectacol interactiv special dedicat copiilor.

  Evenimentul va avea loc în aer liber, în cartierul Sânnicolau Mic, continuând seria activităților Summer Fun din această vară, asta pe lângă atelierele de Arte, Sănătate și Nutriție, Dezvoltare personală și Sport.

  Participarea este gratuită, cei care doresc pot contribui cu donații care să ajute susținerea evenimentelor de acest gen.

  Pentru înscrieri, părinții sunt rugați să trimită SMS la numărul 0740 237 725 cu numele copiilor până miercuri, 10 august 2022.

  png 20220724 102810 0000

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.