La un pas de moarte! O mașină era să plonjeze în gol de pe podul din Micălaca

  de Andreea Daniela B. | 25 februarie 2021, 5:35 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  În urmă cu aproximativ o oră, pe podul din Micălaca era să se întâmple o nenorocire. Vorbim despre un accident care putea foarte ușor să aibă un sfârșit tragic după ce șoferul unui autoturism a intrat în gardul de pe podul de lângă biserica Maranata. Din ceea ce am putut observa, mașina ar fi fost la un pas de a plonja de pe pod, în urma impactului gardul fiind rupt. De asemenea, autoturismul a fost avariat serios și o roată a ajuns la piciorul podului.

  Momentan nu se cunosc cauzele producerii accidentului sau dacă sunt răniți, mașina fiind deja ridicată și transportată de la locul evenimentului rutier

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.