La Timișoara s-a deschis cea mai mare secție de Mari Arși din România

  de - | 9 octombrie 2019, 8:25 AM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  (foto: Dani Amariei)

  Sorina Pintea este astăzi la Timișoara, unde participă la deschiderea secției de Mari Arși de la Spitalul Județean, apoi va merge în mai multe unități medicale din oraș.

  La ora actuala se deschid trei saloane din totalul de cinci care vor deveni toate funcționale până la finele lunii noiembrie, astfel secția din Timișoara devenind cea mai mare clinică de specialitate din România, notează opiniatimisoarei.ro

  S-au investit aproape 900.000 de euro, bani de la Consiliul Județean Timiș. Tot administrația județeană a alocat peste două milioane de lei pentru cele două saloane care urmează să se finalizeze acolo,  iar aparatura în valoare de 3,5 milioane de euro este asigurată de Ministerul Sănătății, potrivit tion.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.