sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ministerul Sănătății blochează deschiderea la Timișoara a celei mai mari clinici de arși din țară

  de Special Arad | 11 aprilie 2018, 9:05 AM | Regional

  0

  (foto: opiniatimisoarei.ro)

  Finalizata, in mare parte, in urma cu mai bine de un an, Clinica de Mari Arsi din Timisoara sta cu portile inchise in continuare, informeaza opiniatimisoarei.ro.

  Totul pentru ca, desi lucrarile sunt incheiate la 3 dintre cele 5 boxe, acestea nu au fost dotate cu aparatura. Sarcina de a echipa spitalul de Mari Arsi cu echipamente medicale revine Ministerului Sanatatii, care insa anunta periodic Spitalul Judetean, de care tine Clinica de Mari Arsi, ca in continuare achizitia de aparatura este in stadiul de… licitatie.

  „Noi am facut demersuri si am anuntat Ministerul Sanatatii asupra situatiei constructiei si a modernizarii spatiilor si asteptam sa vedem ce se intampla cu aparatura. Deocamdata, nu avem niciun raspuns, iar dotarea cu aparatura tine de Ministerul Sanatatii. Noi am trimis o adresa in care ii rugam sa ne comunice exact-exact situatia in care se afla licitatia pentru aparatura”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Marius Craina, managerul Spitalului Judetean din Timisoara.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.