„La loc comanda!”… la Inspectoratul de Jandarmi Arad!

  de Alin Olteanu | 7 iulie 2014, 9:51 AM | Știri Arad

  0

  Colonelul Adrian Bîcleșanu rămâne în funcția de inspector șef al Inspectoratului de jandarmi Arad. În ciuda informațiilor apărute în cursul lunii aprilie, care dădeau ca sigură mutarea acestuia în funcția de șef al Inspectoratului de jandarmi din Caraș Severin, „mișcarea” nu va mai avea loc.

  Așa încât, până la noi ordine… Adrian Bîcleșanu a salutat și salută, probabil cu încântare, ordinul venit de SUS, din București: La loc comanda!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.