La Hunedoara, peste 100 de pompieri și jandarmi au intervenit pentru a-i ajuta pe cei afectați de viitură

  de - | 27 iunie 2020, 3:29 PM | Regional

  0

  (foto: ISU Hunedoara )

  Efectele inundațiilor de proporții produse ieri în Valea Jiului se simt și astăzi, iar 86 de pompieri militari, cu ajutorul a 11 jandarmi ai I.J.J. Hunedoara, 12 ai Grupării mobile de jandarmi Timişoara, precum și membri ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență sunt în teren pentru a sprijini populația din cele 384 de gospodării afectate de torenții și viiturile care au măturat ieri localitățile situate pe malul Jiului de Vest.

  Echipele de intervenție acționează pentru scoaterea apei din subsoluri și anexe în localitățile Uricani, Lupeni și Aninoasa cu două motopompe de mare capacitate, trei motopompe remorcabile, nouă transportabile și trei autospeciale. În continuare, traficul este blocat pe DN 66A, pe porțiunea dintre Uricani și Câmpul lui Neag, la kilometrul 27+900 de metri. Traficul auto este deviat provizoriu pe un drum logistic, pe creasta barajului.

  Citeste mai multe pe pressalert

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.