sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „La graniță”, film premiat la Cannes și nominalizat la Oscar, la Cinema Arta

  de Special Arad | 7 august 2019, 11:43 AM | Cultură | Film

  0

  Cinema Arta vă invită pe data de 10 august, de la ora 21:45, la proiecția filmului „Border / La graniță”. Filmul a fost recompensat la Cannes în 2018, în secțiunea „Un certain regard” și a fost propunerea Suediei la Premiile Oscar 2018.

  Sinopsis:
  Tina, un ofițer de vamă de o eficacitate incredibilă, este recunoscută pentru simțul ei infailibil. Practic, e ca și cum ar mirosi vina ori intențiile ascunse. Însă când Vore trece prin fața ei, capacitățile sale sunt puse la grea încercare. Tina știe că Vore ascunde ceva, dar nu poate identifica ce anume. Mai rău, simte și o atracție bizară față de el. Pe măsură ce relaţia lor se dezvoltă Tina își descoperă, în sfârșit, adevărata identitate şi realizează că, la fel ca Vore, nu aparține lumii oamenilor, ci se află la graniţa ei…

  Regia: Ali Abbasi
  Cu: Eva Melander, Eero Milonoff, Viktor Åkerblom, Rakel
  Gen film: Fantastic, Thriller – Suedia, Danemarca – 2018 –
  Durata: 101 minute
  N15 – nerecomandat copiilor sub 15 ani

  Biletele pot fi achiziționate de la cinema Arta, de luni până joi, între orele 10-17, vineri, între orele 10-14, sau cu 2 ore înainte de începerea filmului.

  Preț bilete:
  – 12 lei preț întreg
  – 5 lei preț redus pentru elevi, studenți şi pensionari

  Informații la tel. 0257/280526

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.