miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Aradul, la un pas de a fi pe harta orașelor unde mașinile cad în asfaltul surpat

  de Mihai Todoca | 1 decembrie 2020, 2:20 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Strada

  2

  Pe strada Nicolae Grigorescu colț cu Bulevardul Revoluției, pe sensul de mers către Piața Mihai Viteazul, începe ușor, dar sigur, să se caște un hău în care un șofer mai ghinionist va ajunge cu mașina. Nu trebuie să apelăm foarte mult la imaginație sau la legende urbane cu mașini înghițite de asfaltul care s-a surpat sub roți deoarece avem atâtea și atâtea exemple: București, Râmnicu Sărat, Mediaș, Baia Mare etc. Și asta doar la o scurtă căutare pe Google, una sub 3 trei minute. Ce am găsit, puteți vedea în colajul foto de mai jos.

  sssss

  Acum să revenim la problema semnalată de noi și semnalizată de muncitori. Partea respectivă de asfalt este destul de proaspătă, dacă nu ne înșelăm a fost chiar anul acesta „lucrată” și arată întocmai calitatea lucrării: cât să țină acuma puțin, apoi revin ei la ea, știți voi când… așa după sărbători.

  Într-un oraș în care lucrările de regenerare urbană din cartiere sunt lăudate și „pleznite” în spațiul public în mod constant, nu putem să nu ne întrebăm oare cât vor ține aceste lucrări. Dacă o porțiune de asfalt de aproximativ 6 metri pătrați, executată în urmă cu câteva luni, a început să se surpe oare celelalte lucrări? Oare acelea ce termen au?

  Nu mai menționăm că „hăul” e aproape de Primărie, deci este absolut de necrezut că în drumul lor către Primărie, un consilier sau alt angajat al Primăriei nu a observat porțiunea respectivă care a devenit un real pericol.

  Ce urmează acum? Probabil niște pariuri, miza fiind ce marcă va avea mașina care se va înfige prima în asfalt.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. O altă mare realizare a marelui partid condus de marele europarlamentar cu facultates de construcțiu făcută pe repede înainte .
   Votați PNL vavotati bine de atâtea ani deffapt votați in continuare PDL PNL nu mai exista e doar cu numele .
   Cum dracu partid de dreapta cu o istorie de atâția ani cu seniori de excepție sa ajungi sa te aliezi cu comuniști sa dai jos PDL și după sa faci fuziune cu ei contra PSD doamne câtă preacurvie aici .
   Așa că oameni buni uitați ce votați de atâtea ani de zile și vreți să. Va meargă bine

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.