vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  La Arad este ca la Paris. Zona Podgoria a fost împânzită de mascați (foto)

  de Andrei Fuliaș | 14 aprilie 2017, 8:28 PM | Știri Arad

  3

  Știri Arad. Este Vinerea Mare, iar arădenii care au circulat prin zona Podgoria odată cu lăsarea serii au început să își pună întrebări și să fie îngrijorați din cauza prezenței polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS). Astfel că, mai multe persoane ne-au contactat pentru a ne întreba de ce mai mulți „mascați”, înarmați cu puști semiautomate, se plimbă în jurul Catedralei „Sfânta Treime” din Arad.

  Ei bine, se pare că prezența polițiștilor SAS în zona Podgoria se datorează Sărbătorilor Pascale. Concret, aceștia sunt acolo și vor fi pe toată perioada sărbătorilor pentru a asigura buna desfășurare a evenimentelor oficiate în cadrul lăcașului de cult și în jurul acestuia.

  Totodată, Inspectoratul de Poliție Județean Arad anunță că, în perioada 15-17 aprilie, 400 poliţişti şi 120 autospeciale vor acționa în cadrul dispozitivelor instituite pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

  Astfel, din totalul polițiștilor implicați în misiuni, 310 sunt de ordine publică, 33 sunt polițiști rutieri, iar 57 de polițiști sunt de la alte structuri.

  Totodată, 166 patrule de siguranţă publică, dintre care 31 pedestre, vor acţiona pentru menținerea ordinii și siguranței publice, atât în zonele lăcașurilor de cult și de desfășurare a manifestărilor publice, cât și pentru combaterea faptelor antisociale și fluidizarea traficului rutier.

  20170414_193853 20170414_193911 20170414_193948 20170414_194359

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Hristos A Inviat,si Pasti Fericite mult stimatilor Jurnalisti si Redactori care ne pune la dispozitie toate informatiile precum si tuturor cititorilor! O singura urma de intristare care umbreste aceasta Sfanta Sarbatoare; problema fumului de fa fer vechii Ady&Nik de pe strada Marului precum si a celor doi paznici de la fer vechii fratii dupa credinta si dupa trup,care da foc in fiecare noapte chear si acum de sarbatorii,cu toate ca pentru muritorii de rand puctul de colectare este inchis dar nu si pentru tiganii acesttia care da foc cauciucurilor atat in incinta la fer vechii cat si in imediatele apropieri tot de catre cei doi paznici impreuna cu rudele lor,desigur cum e normal se pune intrebarea ca ce legatura are cu subiectul? cred ca are,pentru ca aceste autoritati care impiedica pedepsirea vinovatilor ,in conformitate cu Legile Tarii aflate in vigoare si nu musamalizarea lor de ani intregii de catre Stimata doamna Monica Jitariu sefa garzii de mediu impreuna cu cei doi zmei comisarii Szekely Attila si Sarbu Dorin ,politia locala condusa de doamna mult stimata director general Viorica Graur dar pe acestia nu prea poti sa-i acuzi ca sunt subordonatii primariei,a primarului as zice eu mai de graba iar acesta nu are nici un interes ca sa stopeze acest fenomen interesele lui fiind cu totul altele,iar politia municipiului(nu municipala,ca asa mi s-a facut observatie de catre un agent ca se zice!) spune ca nu are nici o atributie cu asta desi in Arad avem mai multe pucte de colectare a ferului vechii,nici unul nu incalca Legea in asa mod grosolan,nu ridica probleme ca acest puct,si toate acestea saunt cauzate de …un politist batran locuitor al strazii Msarului pe nume Costea Ioan de la sectia ! vlaicu unde a fgost mutat
   dupa ce a fost mutat din Gradiste unde a fost mutsat disciplinar din carierul Alfa de catre fostul sef al politiei Tica Gheorghe cam acum vreo 13 ani(!) culmea tot din cauze disciplinare mai exact de incalcarea regulilor de convietuire socialacare trebuia scos la pensie demult dar datorita influientei vechii politice inclusiv la primar( mai multe detalii pe retelele de socializare) nu se respecta Legea asa cum am zis Legea facand-o tiganii musamalizatii de oficialitati,de aceia ma intreb; „OARE NU ERA MAI BINE CA ACESTE TRUPE SA ACTIVEZE PE ACEASTA STRADA MACAR PE PERIOADA SARBATORILOR CA SA AVEM Pasti Fericite si luminate” de focul sfant al Invierii nu al cauciucurilor ,lasndu-ne cu nasaul si urechile infundate,durere de cap si rosu in gat si usturimi in piept. Sper ca pe viitor sa se ia in calcul si „pazirea ” acestui puct de acesti teroristi carte atenteaza la viata sanatatea populatiei si tot o data prinderea si pedepsirea lor asa cum se intampla in toate tarile civilizate,prea putini fiind cei ce atenteaza la santatea ,mai exact imbolnavirea voita a propiei populatii.Multumesc d-lui Andrei Fluieras pentru articol si daca mi se permite as vrea sa multumesc si d-nei Jurnaliste Raluca Medeleanu pentru nenumaratele articole , si pentru curajul dansei de a participa la aceste locuri deloc prietenoase luate direct din aceste pucte fierbinti ale strazii Marului

   +22 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.