miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  L-au prins la Vărșand conducând un Iveco bulgăresc radiat din circulaţie

  de Special Arad | 11 ianuarie 2019, 12:29 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. În data de 10.01.2019, în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român C.F., în vârstă de 34 de ani, la volanul unui automarfar marca IVECO, înmatriculat în Bulgaria. Şoferul transporta, conform documentelor, seminţe de floarea soarelui, cu destinaţia Ungaria.

  La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate şi documentele autovehiculului.

  Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că certificatul de inspecţie tehnică periodică prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals.

  Extinzând cercetările, poliţiştii de frontieră au constatat că automarfarul a fost radiat din circulaţie.

  Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că este angajat la societatea care deține automarfarul și nu avea cunoștință despre faptul că documentele nu sunt autentice, iar autovehiculul este radiat din circulaţie.

  Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatirculat, uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.