L-a depășit pe Messi! Crescut la Satu Nou, Daniel Zsóri a marcat cel mai frumos gol din fotbalul mondial în 2019

  de - | 25 septembrie 2019, 8:13 AM | Sport

  0

  Daniel Zsóri s-a născut la Oradea. Acum este în vârstă de 18 ani și a câştigat luni premiul FIFA „Puskás”, acordat fotbalistului care a marcat cel mai frumos gol al sezonului precedent.

  A copilărit la Satu Nou, iar la vârsta de 11 ani, Zsóri a fost legitimat la clubul Békéscsaba, unde a jucat pentru echipa de juniori. Are dublă cetăţenie, română şi maghiară, şi este primul fotbalist ungur nominalizat şi care a şi câştigat, premiul care îi poartă numele marelui fotbalist din Ungaria, Ferenc Puskás.

  Zsóri şi-a făcut debutul la o echipă de seniori alături de Debrecen VSC, după ce a evoluat şi la formaţiile de juniori ale clubului.

  Golul l-a marcat în ziua de 16 februarie. Antrenorul lui Debrecen, András Herczeg, l-a introdus în minutul 80, la scorul de 1-0 pentru Ferencváros. Colegii săi au reușit să egaleze scorul, iar în prelungiri tânărul a dat golul premiat, printr-o foarfecă impecabilă.

  Daniel Zsóri a jucat în 25 de partide pentru Debrecen şi a fost titular de 10 ori, după ce a ajuns la echipa mare a maghiarilor în ianuarie 2019.

  Fotbalistul este cotat la 250.000 euro şi a semnat cu MOL Vidi Fehervár în această vară, unde este coleg cu Adrian Rus (născut în Satu Mare). Deocamdată, însă, Zsóri nu a apucat să debuteze pentru noua echipă.

  Prentru premiul „Puskás” au mai fost nominalizați, anul acesta, și celebrul Leo Messi și columbianul Juan Fernando Quintero.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.