Bătuți și retrogradați… Suporterii i-au luat la bătaie pe jucătorii echipei favorite și i-au dezbrăcat pe teren

  de - | 29 iunie 2020, 8:24 AM | Sport

  0

  Fanii echipei maghiare Debrecen au intrat pe teren la finalul partidei cu PAKS și i-au luat la bătaie pe jucătorii echipei favorite, lăsându-i și fără tricouri. Debrecen nu a reuși decât un rezultat de egalitate, 1-1, cu PAKS, iar în urma acestui rezultat a retrogradat în liga secundă după 27 de ani neîntrerupți în NB1.

  Dacă ar fi câștigat meciul, Debrecen s-ar fi salvat, iar echipa retrogradată ar fi fost chiar PAKS.

  Debrecen are în palmares 7 titluri de campioană, ultimul în 2014, și 6 cupe, ultima în 2013. Tocmai de aceea, suporterii nu i-au considerat demni pe jucători pentru a purta acele tricouri.

  Scandalul s-a încheiat odată cu apariția forțelor de ordine.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.