miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Kucher a ajuns la Arad. S-a antrenat cu UTA în această dimineață

  de - | 20 februarie 2023, 8:35 PM | Sport

  0

  Danylo Kucher este noul portar al echipei UTA. Goalkeeperul ucrainean s-a născut pe 25 ianuarie 1997 în Kryvyi Rig, Dnipropetrovsk, măsoară 1.93 m și a ajuns la Arad în weekend.

  De astăzi, s-a alăturat antrenamentelor conduse de Gyuszi Balint și staff-ul său, iar de pregătirea lui directă se ocupă Daniel Țapoș, antrenorul cu portarii.

  Kucher vine de la Ingulets, din prima ligă ucraineană, iar în carieră a mai trecut pe la Dnipro, Girnyk KF și FK Minaj în țara natală, Daugavpils și RFS în Letonia. Pentru naționala țării sale a apărat la selecționatele U19 și U20, scrie site-ul uta-arad.ro.

  Kucher a fost în cele din urmă alegerea conducerii Bătrânei Doamne, deși pe această listă au figurat în ultima perioadă și portari cu experiență ca Arlauskis sau Bălgrădean, dar și juniorul Borbei de la Lecce.

  În cele din urma s-a optat pentru „portarul din străinătate în vârstă de 26 de ani” și este de așteptat ca el să debuteze în viitorul apropiat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.