miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Danylo Kucher, eroul partidei de la Voluntari: „Mă simt obosit”

  de Lucian Dănilă | 9 aprilie 2023, 2:18 PM | Sport

  0

  Ucraineanul Danylo Kucher a făcut minuni ieri seara în poarta echipei UTA, în remiza pe care a obținut-o pe terenul echipei FC Voluntari. Fotbalistul sosit în luna februarie din Ucraina s-a impus în poarta grupării arădene și a avut evoluții foarte apreciate mai ales în jocurile cu FCSB, Universitatea Cluj, apoi în partida din Cupa României cu FC U Craiova și ieri în județul Ilfov.

  În prima parte a meciului, Danylo a fost învins de acea lovitură de cap imparabilă a lui Lopes, după care a urmat golul anulat al lui Nemec. Fără nicio intervenție în prima jumătate de oră, Kucher avea să facă adevărate minuni până la finalul partidei.

  Kucher a fost un adevărat coșmar pentru islandezul Sigurjónsson, căreia i-a apărat trei mingi foarte grele, o lovitură de cap de pe linia careului mic, un șut din lovitură liberă foarte puternic, dar și acel șut cu latul după o altă intervenție foarte bună la pătrunderea în careu a lui Merloi.

  Mă simt obosit, a fost foarte greu în zilele astea, cu meciuri din trei în trei zile. Mă bucur în cazul în care am fost numit omul meciului, dar asta este treaba mea, să îmi apăr poarta. Acum este o atmosferă bună la echipă și avem mare încredere că ne vom îndeplini obiectivul. Și punctul de astăzi este foarte important, e bine că am legat rezultatele pozitive”, a declarat Danylo Kucher, la finalul jocului cu FC Voluntari, încheiat cu scorul de 1-1.

  Este pentru a doua oară când Kucher este declarat jucătorul meciului, după cel câștigat de UTA cu 3-1 în fața celor de la FCSB, meci în care a avut trei intervenții foarte bune la execuțiile lui Miculescu și Șut.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.