Klaus Iohannis: „Remanierile PSD sunt de ochii lumii”

  de - | 6 decembrie 2018, 9:34 AM | Politikos

  1

  Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara că nu a terminat încă de analizat propunerile de miniștri pentru Transporturi și Dezvoltare Regională, dar a subliniat că PSD nu este capabil să genereze un guvern performant, iar aceste remanieri sunt „de ochii lumii”, pentru a da impresia că se fac schimbări și pentru a da senzația de preocupare. A fost doar unul dintr-o serie de atacuri susținute din partea șefului statului al cărui tir s-a îndreptat către PSD.

  Despre blocajul care s-ar crea pentru că demisiile miniştrilor devin efective după 15 zile, preşedintele a replicat: „Soluţia este la PSD, n-au decât să vină cu oameni performanţi”.

  „Acest PSD cu Liviu Dragnea la conducere nu este capabil să genereze un guvern performant”, a declarat Klaus Iohannis.

  Întrebat din nou când va spune ce decizie ia, Klaus Iohannis a repetat: „Nu am finalizat analiza”.

  Klaus Iohannis a mai spus că actuala guvernare este „foarte, foarte, foarte proastă”.

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.