joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Ionel Bulbuc: „Corupția PSD a ținut România pe loc!”

  de - | 23 august 2021, 4:22 PM | Comunicate contra cost

  0

  Ionel Bulbuc, vicepreședintele PNL Arad, acuză ipocrizia moțiunii de cenzură a PSD pe tema corupției. 

  „Când cei de la PSD deschid gura, românii îşi amintesc că încă acest partid există şi cu siguranță nu au uitat cât de mult rău au făcut României. Moţiunea de cenzură a PSD despre penalii în funcţii publice este culmea tupeului. Dar  într-un fel este bine, pentru că românii nu pot uita cum au tras cu dinţii să-l salveze pe Dragnea de la o condamnare, nu uită de «lotul PSD» de la Arad judecat pentru corupţie, de atât de mulți corupţi social democrați care au ţinut România pe loc şi în sărăcie timp de decenii. PSD e singurul partid care a făcut legislaţie pentru a proteja corupţii, care a construit un zid protector ca să nu fie cercetaţi şi condamnaţi. Restul e retorică ieftină. În faţa acestui tupeu, ne întărim convingerea că România are nevoie de o guvernare europeană de dreapta pe termen lung, de o guvernare fără PSD”, a spus Ionel Bulbuc.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.