Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Europei: provocările prin care trecem împreună reconfirmă relevanța proiectului european

  de - | 9 mai 2021, 3:26 PM | Politikos

  0

  Președintele Klaus Iohannis arată într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Europei că pandemia COVID-19 a demonstrat importanța Uniunii prin răspunsul comun pe care l-a dat în lupta cu coronavirusul. Individual, țările UE nu ar fi reușit să găsească atât de repede soluții la cea mai gravă criză din ultimii ani.

  Klaus Iohannis vorbește în mesajul său și despre contribuția României la eforturile Uniunii Europene și subliniază susținerea românilor pentru construcția europeană, amintind că astăzi, de Ziua Europei, se lansează Conferința privind viitorul Europei, care va căuta soluții pentru proiectele pe care le doresc cetățenii UE.

  Citește mesajul integral al Președintelui Iohannis AICI.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.