luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Klaus Iohannis, dat în judecată de un arădean! El e ultimul pe listă…

  de Special Arad | 8 ianuarie 2015, 3:35 PM | Știri Arad

  0

  Președintele României, Klaus Iohannis, a fost dat în judecată de un arădean care a făcut o adevărată profesie în a chema oamenii la… bară. Primul dosar în care „Statul Român reprezentat prin Preşedintele României Klaus Werner Iohannis” este chemat în judecată a fost înregistrat zilele trecute la Judecătoria Arad.

  Gheorghe Laiu, cunoscut polițiștilor arădeni în ultimii ani, când a fost și condamnat pentru lovirea unui polițist, este cel care cheamă în judecată Statul Român și pe președintele Klaus Werner Iohannis. Fără adăpost după despărțirea de soție, Laiu a fost condamnat în trecut la un an şi opt luni de închisoare pentru lovirea unui poliţist. Își face veacul în zona Pieței Avram Iancu, acolo unde este atent la toate. Alertează polițiștii locali când vede vreun minor că joacă la jocurile de noroc, se ceartă cu vechii „prieteni” din zonă, sau chiar îi amenință pe cei pe care îi cunoaște din trecut și pe care îi consideră vinovați pentru situația lui actuală.

  Anul trecut a intrat chiar înședința de Consiliu Local Municipal unde l-a înjurat ca la ușa cortului pe primarul Falcă. De fapt, din 2009 încoace, Laiu a chemat în judecată pe toată lumea, începând cu primarul Falcă, continuând cu Avocatul Poporului, Direcţia Generală Anticorupţie, Parlamentul României, procurorul general, sau fostul preşedinte Traian Băsescu, dar nu au scăpat nici Victor Ponta, Mihai Răzvan Ungureanu, Radu Stroe sau Robert Cazanciuc.

  În ceea ce privește motivul pentru care îl cheamă în judecată pe Klaus Iohannis, Laiu se plânge de atingere adusă onoarei şi demnităţii, dar şi neglijenţă în serviciu. După părerea lui, Statul Român și, mai nou, Klaus Iohannis, sunt vinovați pentru că lui Laiu i s-a blocat pensia şi că i se refuză tratamentul în Spitalul de Urgenţă din Arad.

  Cel mai probabil soluţia va fi ca în majoritatea proceselor deschise de Gheorghe Laiu: anularea cererii. De asemenea, preşedintele României nu poate avea calitate în acest dosar, preşedintele neputând reprezenta Statul Român în instanţă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.