duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare a lui Florin Cîțu premier

  de - | 22 decembrie 2020, 9:09 PM | Politikos

  1

  „Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marți, 22 decembrie a.c., decretul prin care îl desemnează pe domnul Florin-Vasile Cîțu în calitate de candidat la funcția de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului și listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituția României, republicată”, a transmis Administrația Prezidențială.

  Klaus Iohannis: „Am decis să îl desemnez pe domnul Florin Cîțu pentru poziția de prim-ministru”

  „Am avut o nouă rundă de consultări. Săptămâna trecută, după prima rundă de consultări, am spus că e nevoie de câteva zile pentru ca lucrurile să se cristalizeze. Și s-a cristalizat. Astăzi, cu ocazia consultărilor, liderii coaliției de centru dreapta s-au prezentat împreună. Am decis să îl desemnez pe domnul Florin Cîțu pentru poziția de prim-ministru”, a spus Iohannis, citat de Aleph News.

  Din viitorul Guvern vor face parte atât miniștri PNL, cât și din USR-PLUS și UDMR.

  După nominalizarea în funcția premier al României, Florin Cîțu a spus:  „Vin cu o echipă de profesionişti. Vă asigur, domnule preşedinte, de un parteneriat transparent şi onest”.

  Sursa: Aleph News

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.