Klaus Iohannis a convocat şedinţa CSAT pentru marţi, 6 octombrie

  de - | 25 septembrie 2020, 11:31 PM | Politikos

  0

  Preşedintele Klaus Iohannis a convocat pe data de 6 octombrie, de la ora 13.00, şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), transmite Administraţia Prezidenţială.

  „Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis să convoace Consiliul Suprem de Apărare a Ţării în data de 6 octombrie a.c., începând cu ora 13:00, pentru a analiza problematici care privesc apărarea ţării şi securitatea naţională”, arată Administraţia Prezidenţială, într-un anunţ de presă, citat de Adevărul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.