kinema ikon și CMCA ne aduc la Cinema Arta filme experimentale din Europa Centrală și de Est

  de [email protected] | 25 iunie 2019, 12:56 PM | Cultură | Film

  0

  Seria de evenimente lunare cu denumirea generică „Ne vedem joi”, care au loc în ultimele seri de joi ale fiecărei luni, continuă în această săptămână, 27 iunie, cu o nouă ediție în sala mică a Cinematografului Arta. De data aceasta, începând cu ora 20, CMCA și kinema ikon ne aduc filme experimentale din Europa Centrală și de Est.

  Curatorul proiecției speciale denumite „Sight-Building” este Sabin Bors și, ca de obicei, intrarea va fi liberă.

  „Ne vedem joi” este un proiect susținut de Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu kinema ikon. Mai multe informații și programul complet, aici.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.