marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Premii arădene la Little Miss & Mister din Turcia

  de Dan Lazăr | 16 mai 2023, 9:11 AM | Monden | Știri Arad

  0

  O delegație arădeană a participat, recent, la concursul Little Miss & Mister România și s-a întors acasă de la finala internațională după un cantonament intens de 10 zile.

  Concursul s-a finalizat cu două seri de eveniment. Seara semifinalei unde participanții au avut prezentare de modă în ținute de carnaval și seara finalei unde au avut de prezentat: costumul național, ținută casual și ținuta de seară. Rochiile elegante ale fetelor prezente pe scena concursului internațional au fost semnate Atelier Mirabel.

  22 de concurenți din țări precum: India, Africa de Sud, Muntenegru, Israel, Ucraina, Malta şi Kazahstan au concurat alături de România.

  Juriul organizației World League of Beauty and Fashion, a premiat copiii din România cu următoarele titluri:

  Raissa Mihali (7 ani) – Little Miss World
  Tudor Morar (8 ani) – Little Mister World
  Adelina Morar (10 ani) – Little Miss World
  Larisa Pătrașcu (12 ani) – Miss Teen Universe

  Pe lângă titlurile menționate mai sus, se remarcă și reîntoarcerea în România a premiului „Best of the best”, cucerit de către Adelina Morar. Anul trecut a fost pentru prima data câștigat de către o româncă, Ingrid Panaitescu – Little Miss World & Little Miss Globe 2022.

  Citește și: Little Miss & Mister România 2023 i-a avut în prim plan pe arădeni. Vor reprezenta țara la finala din Turcia

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.