marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Kevin Costner confirmă despărțirea de serialul „Yellowstone”. „Nu mă voi întoarce”

  de Special Arad | 22 iunie 2024, 5:35 PM | Film | Internaţional | Undeva

  0

  Actorul american Kevin Costner a confirmat în mod oficial despărţirea sa de serialul TV „Yellowstone”, după ce a respins posibilitatea de a reveni în episoadele finale ale acestei producţii realizate de Paramount Network, informează revista Variety, conform Agerpres.

  „După acest lung an şi jumătate în care am lucrat la ‘Horizon’ şi am făcut toate lucrurile necesare – şi gândindu-mă la ‘Yellowstone’, acel serial îndrăgit pe care îl iubesc, pe care ştiu că şi voi îl iubiţi -, mi-am dat seama că nu voi putea continua în a doua parte a sezonului cinci sau în viitor”, a spus Kevin Costner într-o înregistrare video.

  „‘Yellowstone’ a fost ceva care m-a schimbat cu adevărat. Mi-a plăcut şi ştiu că v-a plăcut şi vouă. Am vrut doar să vă anunţ că nu mă voi întoarce. Îmi plac relaţiile pe care am putut să le dezvolt. Şi ne vom revedea cu ocazia filmelor ‘Horizon’”, a adăugat starul american.

  Primele opt episoade din cel de-al cincilea sezon al serialului „Yellowstone” au fost difuzate în toamna anului 2022 şi l-au avut în distribuţie pe Kevin Costner, interpretul rolului principal, John Dutton. După o pauză îndelungată, cauzată de etapa de dezvoltare şi de grevele de la Hollywood, cele şase episoade finale ale acestui serial TV au intrat în sfârşit în producţie.

  Declaraţiile făcute joi de Kevin Costner vin la doar câteva zile după ce actorul a sugerat o potenţială revenire a sa în „Yellowstone”, „dar în anumite circumstanţe potrivite”, conform unei declaraţii făcute în emisiunea „Today”.

  Yellowstone”, care prezintă povestea familiei Dutton şi a fermei lor din Montana, s-a dovedit unul dintre cele mai populare seriale TV din perioada recentă. Premiera primei părţi din al cincilea sezon, care a avut loc în noiembrie 2022, a atras 17 milioane de telespectatori.

  Creatorul său, Taylor Sheridan, a semnat un contract impresionant cu Paramount, în virtutea căruia a lansat deja pe lângă „Yellowstone” şi două seriale de tip prequel (cu acţiuni care preced evenimentele prezentate în producţia originală – n.red.) foarte populare, intitulate „1883” – cu două superstaruri ale muzicii country în rolurile principale, Tim McGraw şi Faith Hill – şi „1923” – în care rolurile principale au fost jucate de două vedete de prim rang din cinematografie, Helen Mirren şi Harrison Ford.

  Citește și: INTERVIU | Gianina Corondan, despre „potențialul turistic imens” al Aradului, despre teatru, televiziune și ce mai e „underground” sau „instagramabil”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.