Kazantip 2014 se mută în Georgia

  de Special Arad | 26 iunie 2014, 3:00 PM | Cultură | Internaţional | Music | Video

  0

  Din păcate schimbările politice din Ucraina au afectat și cel mai important eveniment al regiunii, Kazantip, care se va muta în Anaklia, Georgia, cel puțin pentru această ediție. 

  Știrea este încă proaspătă, iar organizatorii încă nu au furnizat informații suplimentare. Nu se știe nici dacă evenimentul va reveni în viitor acasă, dar cu siguranță acest lucru nu se va petrece atât timp cât situația actuală se va perpetua.

  Perioada inițială de desfășurare a evenimentului, între 31 iulie și 14 august, a fost mutată între 20 și 30 august. Sperăm ca totul se se reorganizeze în timp util. Scena din zona Mării Negre nu-și permite să piardă un festival atât de mare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.