Juriul a decis: Larisa Popa este Miss Arad 2020 | Galerie foto

  de Raluca Medeleanu | 17 septembrie 2020, 10:57 PM | Monden | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Deși inițial pandemia dădea semne că își va așterne mantia anulării peste ediția din acest an a concursului de frumusețe Miss Arad, iată că organizatorii și-au luat inima în dinți și, cu toate măsurile de protecție necesare, au organizat o ediție cu totul aparte, de această dată mutând evenimentul din locația tradițională a teatrului, la 15 km de Arad, în eleganta curte a castelului de la Domeniul Lupaș.

  Anul acesta, în finala concursului au ajuns 9 tinere care s-au întrecut în clasicele probe: costumele de baie, rochiile de seară – concepute de Atelier Mirabel – și răspunsurile la întrebările de pe bilete. De asemenea, așa cum ne-am obișnuit în fiecare an, Miss Arad e și un eveniment caritabil, publicul fiind invitat să contribuie cu o donație pentru a îl ajuta pe Nazarian Aren, un băiețel care s-a nascut cu o malformație rară numită Extrofie Vezicală și Epispadias și care are nevoie de două operații complicate. Acțiunea caritabilă a fost coordonată în parteneriat cu Cetatea Voluntarilor.

  În cadrul evenimentului a fost lansat și un calendar cu fotografii care le ilustrează pe concurente în diferite locații din județul Arad.

  Miss Arad nu a dus lipsa nici de momente muzicale, acestea fiind oferite de Oana Sabău și Mădălina Boroneanț, acompaniate de trei tineri instrumentiști talentați (Fabian Gandi la chitară, Liviu Bojcsuk la clape și Casian Bojcsuk la tobe). Acestea au cântat melodii din repertoriul național și internațional.

  Juriul a deliberat intens în acest timp cui să ofere premiile pregătite, iar în urma votului, rezultatele se prezintă în felul următor:

  Miss Gold Fashion: Corb Denisa
  Miss Fotogenie: Farcaș Rafaela
  Miss Popularitate: Dabici Ana-Maria
  Miss Nova Make-up: Farcaș Rafaela
  Miss Media: Dabici Ana-Maria
  Miss HNI: Corb Denisa
  Miss Remax: Farcaș Rafaela
  Miss Grand Hair: Farcaș Rafaela
  Miss Inteco Holding: Farcaș Rafaela

  Locul al III-lea: Corb Denisa
  Locul al II-lea: Farcaș Rafaela
  Locul I: Popa Larisa

  Adela Czebely, care este sufletul evenimentului, a ținut să mulțumească tututor celor care au făcut posibilă organizarea ediției de anul acesta.
  „În urmă cu 15 ani am început o călătorie împreună cu sora mea, Ramona. O călătorie care a început ca oricare călătorie frumoasă: cu un salt de curaj. Mulțumesc bunului Dumnezeu că și în acest an am putut organiza consursul. Îmi amintesc că în urmă cu câteva luni spuneam că datorită situației globale nu vom putea organiza concursul de frumusețe Miss Arad. Însă s-a întâmplat ceva frumos! O sincronicitate prin care oameni, branduri, firme care au dorit să construiască ceva frumos au crezut în imposibil, în visurile noastre. Vreau să felicit concurentele pentru aceeași calitate de care am dat dovadă și eu, și sora mea, în urmă cu câțiva ani: de curaj. Sunt multe fete frumoase, dar trebuie să aibă și curajul de a își arăta strălucirea”, a spus Adela Czebely.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.