Mascații au „distrus” o nuntă la Domeniul Lupaș! Participanții și proprietarul localului – amendați cu 29.000 de lei

  de Alin Olteanu | 5 aprilie 2021, 7:03 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  Acționând probabil la un pont, seara trecută, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei au orașului Chișineu-Criș, cu sprijinul luptătorilor SAS, au intrat peste participanții la o nuntă la Domeniul Lupaș, amplasat pe terenurile fostului IAS Scânteia, aflat în raza localității Șimand.

  „Evenimentul, o nuntă, a fost organizat într-un local de pe raza localității Șimand, fiind identificate 43 de persoane participante. Au fost aplicate sancțiuni contravenționale tuturor participanților și administratorului localului, în valoare totală de 29.000 de lei” – au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

  De asemenea, a fost întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Rata de incidență Covid-19, în Șimand, era sâmbătă de 3,36 la mia de locuitori.

  Autoritățile atrag atenția că organizarea de petreceri private, în spațiu închis sau deschis, este interzisă.

  Sursa foto: IPJ Arad

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.