„Jupiter Ascending” a fost amânat pentru 2015

  de Special Arad | 23 June 2014, 1:23 PM | Film

  0

  Warner Bros. a amânat lansarea filmului “Jupiter Ascending”, din iulie 2014, în februarie 2015. Motivul, scrie Tv Mania, este dorinţa ca efectele speciale (2000 la număr, n.r.) să fie și mai bine realizate.

  “Dacă păstram data de lansare în iulie, nu am fi apucat să terminăm filmul, să-l facem să arate bine”, a declarat Dan Fellman, directorul de distribuţie.

  Filmul fraţilor Andy şi Lana Wachowski, regizorii care au adus pe marile ecrane filme ca “The Matrix”, “V for Vendetta” sau “Cloud Atlas”, se afla pe lista celor mai aşteptate filme ale anului. Din distribuţie fac parte Channing Tatum, Mila Kunis, Eddie Redmayne, Douglas Booth si Sean Bean. Bugetul alocat a fost de 150 de milioane de dolari.

  În “Ascensiunea lui Jupiter “, Mila Kunis este Jupiter, o rusoaică proaspăt imigrată în SUA care, în viitorul îndepărtat, duce o viaţă extrem de grea visând cu ochii deschişi la un trai mai bun. Totul se schimbă când Jupiter începe să fie urmărită de un soldat, Caine (Channing Tatum), gata să o protejeze de nişte răufăcători misterioşi.

  “Jupiter Ascending” va fi lansat în 2D , 3D și IMAX 3D.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.