marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Jumătate dintre proiectele sportive, respinse de CCJA! Motivul: internetul!

  de Dan Lazăr | 15 mai 2024, 8:47 AM | Sport | Știri Arad | Topic special

  0

  Centrul Cultural Județean Arad, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Arad, a făcut publice rezultatele licitației de fonduri nerambursabile – sesiunea I 2024.

  La categoria „Promovare sport de performanță”, surprize-surprize, aproape jumătate din cele 44 de proiecte au fost respinse, cele mai des invocate motive fiind: „ – lipsă dovada îndeplinirii obligației de comunicare anuală, prin publicare pe pagina de internet proprie, a documentelor și informațiilor prevăzute la art. 29 alin.(4) și (5) din Legea educației fizice și sportului nr.69/2000, cu modificările și completările ulterioare” și „- Declarația pe proprie răspundere de îndeplinire a obligației de a comunica anual, prin publicare pe pagina de internet proprie, a documentelor și informațiilor prevăzute la articolul 29 alin. (4) și (5) din Legea educației fizice și sportului nr.69/2000, cu modificările și completările ulterioare, necompletată”.

  Proiectele aprobate, în număr de 24, au totalizat un fond de 1.450.000 de lei, cele mai mari sume fiind distribuite spre AFC UTA, 380.000 de lei, CS Baschet Arad, 270.000 de lei, și Asociația Județeană de Fotbal Arad, 260.000 de lei.

  Citește și: Prima sesiune a fondurilor nerambursabile „județene”: UTA și ICIM și-au tăiat partea

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.